Kluis 8 Jeugdtoernooi 27 mei - Welkom bij WSC

Kluis 8 Jeugdtoernooi 27 mei

Kluis 8 Jeugdtoernooi 27 mei

KLUIS 8 Jeugdtoernooi

Op zaterdag 27 mei organiseert WSC een toernooi voor JO-08, JO-09 en JO-10 teams, aanvang eerste wedstrijden 9:30 uur. Deelnemers uit Noord Brabant, Zuid Holland, Noord Holland en Utrecht spelen het toernooi op Sportpark Eikendonk in Waalwijk. Wie wordt de winnaar van dit sterk deelnemersveld? Meet je met de beste maar een toernooi wordt gespeeld voor Sport, Ontspanning en Plezier.

Via onderstaande QR-code of link kunt u de indeling zien van het toernooi, kleedkamers en velden. Via deze QR-code kunt u ook het toernooidag volgen vanuit huis, op het sportpark of elders waar je bent. Uitslagen en standen zullen tijdens het toernooi continue geüpdatet worden.

SCAN de QR-CODE
27_mei_2023.png

Of kijk op: www.tournify.nl/live/wsc270523

Komt  een vereniging met een bus, meldt dit aan de jeugdtoernooicommissie op jeugdtoernooien@wscwaalwijk.nl wij reserveren dan een bus parkeerplaats.

Door grote drukte kunnen de parkeerplaatsen snel vol raken. Kom zoveel mogelijk in ‘volle’ auto’s en vervolg de rit als er geen parkeren meer mogelijk is op het parkeerterrein van WSC. Aan de overzijde van de Akkerlaan zijn voldoende parkeerplaatsen vrij rondom het stadion van RKC Waalwijk (Olympiaweg). U bent dan te voet in enkele minuten weer bij het WSC Sportpark Eikendonk. U kunt zich daarna melden bij het secretariaat naast de kantine. Bij evt. calamiteiten zijn wij bereikbaar op 0627975794

Voor het toernooiregelement verwijzen wij u naar onderdstaande link:
Toernooiregelement

Kluis_8.jpg


Eikhout_metaalwerken_5.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!