Bakker Pim Jeugdtoernooi MIDDAG - Welkom bij WSC

Bakker Pim Jeugdtoernooi MIDDAG

Bakker Pim Jeugdtoernooi MIDDAG

Bakker Pim Jeugdtoernooi (middag)

Op zaterdag 03 juni organiseert WSC een toernooi voor JO-13 en JO-14 in de middag, aanvang eerste wedstrijden 13:00 uur. Deelnemers uit vele delen van Nederland spelen het toernooi op Sportpark Eikendonk in Waalwijk. Wie wordt de winnaar van dit sterk deelnemersveld? Meet je met de besten,  maar een toernooi wordt gespeeld voor Sport, Ontspanning en Plezier.
Bakker_PIM.jpg

Via onderstaande QR-code of link kunt u de indeling zien van het toernooi, kleedkamers en velden. Via deze QR-code kunt u ook het toernooidag volgen vanuit huis, op het sportpark of elders waar je bent. Uitslagen en standen zullen tijdens het toernooi continue geüpdatet worden.

Scan de QR-code:

Bakker_Pim_Middag_QR.jpg
Of klik op deze link:
WSC Bakker PIM jeugdtoernooi 2023 JO13 & JO14 (middag) (tournify.nl)

Komt  een vereniging met een bus, meldt dit aan de jeugdtoernooicommissie op jeugdtoernooien@wscwaalwijk.nl wij reserveren dan een bus parkeerplaats.

Door grote drukte kunnen de parkeerplaatsen snel vol raken. Kom zoveel mogelijk in ‘volle’ auto’s en vervolg de rit als er geen parkeren meer mogelijk is op het parkeerterrein van WSC. Aan de overzijde van de Akkerlaan zijn voldoende parkeerplaatsen vrij rondom het stadion van RKC Waalwijk (Olympiaweg). U bent dan te voet in enkele minuten weer bij het WSC Sportpark Eikendonk. U kunt zich daarna melden bij het secretariaat naast de kantine. Bij evt. calamiteiten zijn wij bereikbaar op 0627975794

Voor het toenooiregelement verwijzen wij u naar onderstaande link:
Toernooiregelement

Fouten en wijzigingen voorbehouden volgens bepaling toernooireglement punt 17
Eikhout_metaalwerken_3.jpg
Kluis_8.jpg


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!