Snaphaan Schoentechniek OCHTEND - Welkom bij WSC

Snaphaan Schoentechniek OCHTEND

Snaphaan Schoentechniek OCHTEND

Op zaterdag 10 juni organiseert WSC het Snaphaan Schoentechniek JO15 en JO17 toernooi, aanvang eerste wedstrijden 09:15 uur. Deelnemers uit Noord Brabant, Zuid Holland, Noord Holland, Utrecht en België spelen het toernooi op Sportpark Eikendonk in Waalwijk. Wie wordt de winnaar van dit sterk deelnemersveld? Meet je met de beste maar een toernooi wordt gespeeld voor Sport, Ontspanning en Plezier.
Sanphaan_schoentechniek.jpg

Via onderstaande QR-code of link kunt u de indeling zien van het toernooi, kleedkamers, velden en scheidsrechters. Via deze QR-code kunt u ook het toernooidag volgen vanuit huis, op het sportpark of elders waar je bent. Uitslagen en standen zullen tijdens het toernooi continue geüpdatet worden.

SCAN DE QR CODE:
Snaphaan_ochtend.png

Of klik HIER

Komt  een vereniging met een bus, meldt dit aan de jeugdtoernooicommissie op jeugdtoernooien@wscwaalwijk.nl wij reserveren dan een bus parkeerplaats.

Door grote drukte kunnen de parkeerplaatsen snel vol raken. Kom zoveel mogelijk in ‘volle’ auto’s en vervolg de rit als er geen parkeerplaatsen meer mogelijk zijn op het parkeerterrein van WSC. Aan de overzijde van de Akkerlaan zijn voldoende parkeerplaatsen vrij rondom het stadion van RKC Waalwijk (Olympiaweg). U bent dan te voet in enkele minuten weer bij het WSC Sportpark Eikendonk. U kunt zich daarna melden bij het secretariaat naast de kantine. Bij evt. calamiteiten zijn wij bereikbaar op 0627975794

Voor het toernooiregelement verwijzen wij u naar onderstaande link:
Klik HIER

Eikhout_metaalwerken_3.jpg

Kluis_8.jpg
Bakker_PIM.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!