Sarto JO15-1

3e divisie D

10 november 2018 10:00

M.M.J. de Munnik

Op de eerste echte herfstdag van het jaar staat de wedstrijd tegen Sarto uit Tilburg op het menu. Geen makkelijke wedstrijd, omdat Sarto in de top van de 3edivisie bivakkeert.
Sarto begint sterk aan de wedstrijd. Ze krijgen meteen kansen en een corner wordt in de 4e minuut omgezet in een voorsprong: 0-1. WSC geeft zeker weerstand en trekt ook ten aanval. In plaats van een gelijkmaker scoort Sarto opnieuw in de tiende minuut, na een fout in de opbouw van de WSC
verdediging. Na een mooie aanval van WSC, die net niet kan worden afgemaakt door Stan scoort Sarto in de tegenaanval de 0-3. Jammer, maar wel een prachtig doelpunt van de spits van Sarto die op volle snelheid de bal over Sven stift. Een overwinning lijkt ver weg voor WSC wanneer Sven een nieuwe inzet keert en de bal door Tijmen kan worden weggewerkt. Vervolgens geeft Finn vanaf rechts een prachtige voorzet, die net niet door
Yannick in het doel kan worden gekopt. Toch komt WSC voor rust aan een doelpunt. Op slag van rust schiet Wouter de bal loepzuiver in de kruising : 1-3. In de laatste 10 minuten van de eerste helft is het spel van WSC goed en dit wordt na rust voortgezet. Max brengt met veel inzet veel gevaar voor de verdediging van Sarto. WSC komt met kansen van Max en Stan dicht bij een doelpunt. In de 55e minuut maakt Sarto helaas de 1-4 met een schuiver langs de keeper. De wedstrijd isgespeeld.
Sarto maakt vijf minuten voor tijd ook nog de 1-5. Jammer, zeker omdat WSC in de tweede helft goed meevoetbalt met de sterke tegenstander.
Volgende week speelt WSC in de derby tegen RKDVC dat na deze speelronde 2e staat in de poule. De wedstrijd begint om 12:45 uur in Drunen. Komt allen kijken !