Meiden MO11-1 sluiten seizoen in stijl af

0 - 11

WSC MO11-1

2e klasse 8

8 december 2018 10:00

verplaatst naar 10:00 waardoor de regen inmiddels was overgetrokken. Helaas moesten we daardoor wel Jade missen. Ook Famke die heeft besloten om na de winterstop niet langer door te gaan met voetbal kon niet aanwezig zijn waardoor we tijdens de laatste training afscheid hebben genomen.Natuurlijk willen we Famke nog wel bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren!!

We verzamelden bij WSC waarna we gezamenlijk de Akkerlaan overstaken. a de verloren wedstrijd tegen Uno Animo lag het kampioenschap niet meer binnen bereik. De statistieken zorgden dat we ons weinig zorgen maakten en gaf de kans om laatste wedstrijd dit seizoen creatief om te gaan met de opstelling.

De multi-inzetbare Diede en derde keepster Sterre verdedigden ieder een helft het doel waardoor onze vaste keepsters Lisa en Evy de kans kregen om een keer een wedstrijd mee te voetballen. Direct vanaf de aftrap bleek de opstelling er weinig toe te doen. Alle speelsters (met uitzondering van een verdedigster) kregen ruimschoots de kans om op de helft van Baardwijk te voetballen. Jewel opende vroeg in de wedstrijd de score waarna een chaotische drukte voor de goal van Baardwijk ontstond. Onze tegenstander was niet in staat onder de druk uit te voetballen en 7 veldspeelsters van WSC roken hun kans om een doelpuntje mee te pikken. Het was een eigen doelpunt van Baardwijk dat voor de 2-0 zorgde. Daarna ging het snel. Terwijl keepster Diede push-ups deed in haar doelgebied, en Sterre, Evy, Lisa en Jip de tegenstander op veilige afstand hielden schoten Milou(3x) , Faya (2x) en Merel ons naar een 0-8 voorsprong bij rust.

De tweede helft trok Sterre de keepershandschoenen aan. Onze veldspeelsters gingen verder waar ze gebleven waren. Jewel, Feele en Diede troffen doel (0-11) waarna het vierde kwart doelpuntloos werd uitgespeeld. Zterdag was nog maar eens de bevestiging dat onze meiden de afgelopen twee jaar flink zijn gegroeid. Het was leuk om te spelen om het kampioenschap maar eigenlijk zijn we door slechts twee tegenstanders echt op de proef gesteld. De slotwedstrijd van afgelopen Zaterdag was ook de bevestiging dat we in de voorjaarscompetitie moeten uitzien naar een competitie met zwaardere/ gelijkwaardige tegenstanders.

Een heel dik compliment voor ALLE SPEELSTERS! Bijna alle wedstrijden hebben we met overmacht gewonnen, en dat kan met recht een teamprestatie genoemd worden!!

Nu de winterstop van start gaat komt de woensdag-training te vervallen. De maandag training gaat tot nader bericht gewoon door.