MO11-1 gaat voor veel goals in Sprang-Capelle

WSC MO11-1

2e klasse 8

3 november 2018 8:30

Onbekend

Zaterdag 3 november speelde de meiden van WSC MO11-1 uit tegen het meidenteam van NEO’25 MO11-1. In een koude vroege herfstochtend wisten de WSC meiden overtuigend te winnen.

Met de opdracht niet te ontzien en doelpunten te maken was WSC met een bijna compleet team in de vroege kou op tijd in Sprang-Capelle aanwezig. En die opdracht was begrepen. Binnen 3 minuten was het meteen 0-2. De wil om doelpunten te maken keerde zich echter tegen ons. Met zowel twee aanvallers en drie middenvelders die voorin willen scoren kon NEO uitbreken waardoor onze verdediging een paar keer in haar hempje stond. Dit resulteerde in een 1-2. Dit was een tekenend beeld voor het eerste deel van de eerste helft waarbij het 2-5 en 3-6 kon worden. Tuurlijk is het mooi om doelpunten te maken maar we moeten wel blijven voetballen, vrijlopen, rust nemen en elkaar aanspelen. Gelukkig draaide dit het resterend deel van de eerste helft bij en wisten we bij rust de 3-11 aan te prikken.

Al was het direct in de eerste helft weer raak voor NEO, uiteindelijk bleef de hen beloofde chips bij nog twee doelpunten in de tweede helft uit. Faya wist eindelijk haar drempel te breken en maakte haar twee doelpunten. De meiden van WSC waren duidelijk te sterk en konden nagenoeg volledig op de helft van NEO spelen. Keeper Lisa kon gerust twintig stappen naar voren doen om uit de schaduw te staan. De eindstand werd 4-18.

Het was weer leuk om te zien hoe sportief we altijd blijven en elkaar steunen. Volgende week spelen we uit tegen FC Tilburg MO11-2. Ook dat moet kunnen resulteren in winst. Maar let op, de nadruk zal liggen op het behouden van je positie en je taak die je daar hebt voor het team, want met alleen spitsen komen we er niet.