WSC JO15-2

2e klasse 4

24 november 2018 13:15

Zaterdag 24-11-2018 - FC Engelen JO15-1 – WSC JO15-2

De jongens van de JO15-2 verzamelen om 11:30u bij WSC om de uit wedstrijd tegen FC Engelen JO15-1 te gaan spelendie op een 6e plek staan. Na meerdere nederlagen op rij staan de jongens nu op scherp. Om 13:15 word de aftrap genomen door WSC JO15-2.

WSC JO15-2 trapt af en al gelijk proberen we de aanval te zoeken. De eerste kans komt uit een corner die door bijna iedereen gemist wordt, waardoor de bal voor de voeten van Jip komt. Helaas wordt de bal over geschoten. De eerste 10minuten gaat het wat over en weer. WSC begint wat sterker te worden waardoor er verschillende kansen opdoen. Zo breekt Sam een aantal keer goed uit, maar wordt vast gepakt in het16-meter gebied. Er wordt WSC een scoringskans ontnomen, maar de scheidsrechter vindt het niks en wuift het appel weg. Zo gaat het eigenlijk heel de eerste helft de; scheidsrechter heeft de hoofdrol waardoor er tot zeker 3 keer toe toch echt gefloten had moeten worden. Toch blijft WSC gewoon doen waar ze goed in zijn: combinatie voetbal en er blijven kansen ontstaanTim red ons nog een aantal keer door een aantal goede reflexen. We gaan met een tussenstand van 0-0 de rust in.

In de rust hebben we besproken dat we ons alleen nog maar richten op het voetbal zelf. De jongens gaan door met waar ze zo goed mee bezig zijn, het combinatievoetbal. Ook worden er een aantal wissels doorgevoerd. Zo komen Bastiaan, Piotr en Jens het veld in en nemen Christaan, Jip en Ehab plaats op de bank.

FC Engelen trapt af en al gelijk leveren ze de bal in doordat WSC de bal opjaagt. FC Engelen heeft heel weinig tot eigenlijk niks te vertellen. Ewan die als linksbuiten komt te voetballen heeft een paar goede acties maar het gaat allemaal net niet. Het lijkt op een gelijk spel uit te draaien, tot Sam de bal aan zijn voeten krijgt en deze voorlegt op Pepijn. Deze weet de keeper uiteindelijke te passeren: 0-1! Nog geen vijf minuten later word scoort Sam de 0-2!
WSC JO15-2 gaat met de verdiende 3 punten naar Waalwijk. Wij hopen dat we dit voort kunnen zetten in de laatste 2 wedstrijden van de competitie voor de winterstop. Ouders bedankt voor de support en we zien jullie graag aanstaande zaterdag bij WSC voor de thuiswedstrijd tegen Theole JO15-2.