Boxtel JO15-1

2e klasse 4

27 oktober 2018 11:00

S. v.d. Meijdenberg

Zaterdag 27 oktober 2018, een mooie herfstdag om het op te nemen tegen de stevig staande nummer 1 van onze competitie:Boxtel JO15-1. Een ploeg die tot nu toe alle competitiewedstrijden nog heeft weten te winnen. Een zware taak voor ons dus.

De scheidsrechter fluit voor het beginsignaalBoxtel begint wat slapjes aan de wedstrijd en zo krijgen we in de 2e minuutal een corner. Sam neemt de hoekschop en weet de bal op het hoofd van Pepijn te leggen. Pepijn kopt de bal richting de goal, maar de bal gaat helaas over. In de 12e minuut krijgt weer een serieuze kans; Ewan weet de bal voor te geven maar Pepijn kopt de bal naast. Boxtel begint wakker te worden en al snel krijgen ze in de 15e minuut een hele grote kans op de 0-1,maar de bal komt op de paal. In de 20e minuut moet Tim in actie komen, hij komt 1-op-1 met de gevaarlijke spits van Boxtel maar Tim wint dat duel knap!
In de 21e minuut weet Ewan met een uitstekende pass Sam te bereiken. Sam schiet, het lijkt dat de keeper de bal klemvast heeft. Dan laat de keeper de bal los en weet Sam alsnog de 1-0 te scoren.
Het lijkt erop dat we met een 1-0 voorsprong de rust gaan,maar niets is minder waar. Door een goed uitgespeelde aanval van Boxtel wordt het toch 1-1. Kort daarna wordt het door een persoonlijke fout nog 1-2. We gaan dus met een 1-2 achterstand de rust in.

Tweede helft

In de tweede helft is Boxtel JO15-1 ontwaakt. WSC JO15-2 komt er bijna niet aan te pas, af en toe komen we eruit door een lange bal richting onze buitenspelers. In de 48e min komt Boxtel met hun gevaarlijke spits weer op Tim af. Tim weet met 4 geweldige reddingen kort achter elkaar de 1-2 op het scorebord te behouden. Maar helaas, in de 50e minuut weet Boxtel weer het net dan toch te vinden 1-3. Kort daarna in de 51e minuut wordt Sam weg gestuurd en met een geweldige actie weet hij de bal nog opzij te leggen. Vervolgens schiet Jip de bal achter de keeper van de tegenstander: 2-3! Niet lang daarna wordt het door een knappe aanval van Boxtel 2-4. In de 63e minuut heeft Ehab de bal. Hij ziet Sam weglopen bij zijn directe tegenstander en Ehab schiet de bal over de verdediging van Boxtel heen. Sam neemt de bal aan en schiet over de keep. Wat een goal! 3-4.
Helaas moeten we het in de laatste minuten afleggen tegen de JO15-1 van Boxtel en wordt het 3-6 voor Boxtel.
Al met al hebben de jongens van WSC JO15-2 het Boxtel flink lastig weten te maken en vooral de eerste helft werd er goed voetbal gespeeld. Er had meer in gezeten.
Aankomende week gaan we weer hard trainen om onze volgende wedstrijd te spelen. Een uitwedstrijd tegen TGG.

Bedankt voor het support en graag tot volgende week!