Vlijmense Boys JO15-1

2e klasse 4

17 november 2018 11:00

J. Burgel

Vandaag de clash tegen Vlijmense Boys. De mannen uit Vlijmen kennen we al uit het beker toernooi. Toen wonnen wij met 3-1 maar die positieve uitslag hebben we alleen kunnen halen door hard te werken.

De wedstrijdbespreking begon met het woord concentratie! Vanaf het eerste moment klaar zijn.

11 uur begon de wedstrijd op veld B. Het ziet er aardig uit maar naar 2 minuten ligt de bal erin door slecht en niet geconcentreerd uitverdedigen. Nog geen 2 minuten later valt nummer 2 erin en staan we met 0-2 achter. Waar we de wedstrijdbespreking begonnen met concentratie was die in het begin nog even weg. Langzaam aan krijgen wij onze kansen. Maar we weten niet door te drukken. In de 15e minuut raakte Bastiaan geblesseerd en hebben we hem gewisseld voor Sam, 5 minuten later raakte ook Thomas geblesseerd en kwam Cristian erin. In de 26e minuut haalde de aanvoerder van Vlijmense Boys Sam neer, vrije trap en een gele kaart. Door de man meer situatie weten we door te drukken en kan Sam Pepeijn bereiken, hij twijfelt niet en haalt uit, 1-2!

Na de rust met de nodige wissels willen we de aansluiting halen door de 2-2 te forceren. We krijgen helaas na 10 minuten door een knappe vrije trap toch een doelpunt tegen en is het 1-3. Maar de mannen geven niet op en blijven het proberen. Sam komt de 16 in en wordt neergehaald, PENALTY! Ewan neemt de bal en gaat achter de bal staan. Helaas hij mist, een matig ingeschoten mal wordt gekeerd door de keeper. De wedstrijd eindigt met wat kansen op en neer maar zowel Vlijmense Boys als WSC weten niet meer door te drukken.

Komende zaterdag FC Engelen waar we maandag en woensdag hard naar toe gaan werken.