Theole JO15-2

2e klasse 4

1 december 2018 11:00

H. van Boxel

3 punten is het enige wat telt vandaag. De voor laatste wedstrijd van de halve competitie wordt gespeeld tegen Theole JO15-2. We staan op dit moment op een 11e plek, net boven Theole en het is dus zaak dat we winnen. De wedstrijdbespreking start met de woorden inzet, concentratie en coaching. De 3 punten welke in de wedstrijd met FC Engelen goed werden opgepakt. Daar moeten we op voortborduren. De wedstrijd start met een aftrap voor WSC. We starten sterk door de bal lekker rond te spelen. We merken al snel dat Theole anders speelt dan FC Engelen. Waar we tegen engelen veel ruimte achter de verdediging hadden zakt Theole in moet het spel vanuit de verdediging en middenveld komen. De bal wordt goed en snel van de ene flank naar de andere flank gespeeld om gaten in de verdediging te creëren. In de 12e minuut loopt Daan op met de bal en komt door de verdediging, hij staat ongunstig om zelf te schieten dus legt de bal netjes af op Pepijn. Die schiet netjes en beheerst in, 1-0! We gaan door, doelpunten maken en de nul houden was het doel. In de 28e minuut komt de 2-0 een goede pass van Ewan op Pepijn en die schiet zijn 2e erin. 3-0 door een mooie assist van Enzo op Pepijn en hij maakt zijn hattrick. Met 3-0 gaan we de rust in en kunnen we te vrede zijn over het spel van de 1e helft.

De 2e helft start met 5 wissels, Mark, Cristian, Ehab, Jip en Kenan komen erin voor Sam, Piotr, Bastian, Enzo en Jens. In de 40e minuut komen we netjes op 4-0. Pepijn zet druk op een verdediger van Theole en onderschept de bal, hij loopt op en maakt zijn 4e doelpunt. Maar wordt Theole sterker, onze rechterkant wordt overlopen en ze komen terug tot 4-2. Het voetbal is totaal weg, we werken niet meer voor elkaar en komen daardoor in de problemen. We gaan nog wisselen, Sam komt erin voor Kenan. Halverwege de 2e helft komt Cristian ongelukkig in botsing met zijn tegenstander welke 3 koppen groter is. Door zijn val heeft ie last van zijn arm en wordt gewisseld, Piotr komt terug op het middenveld. Bal wordt weer hervat en Mark weet Pepijn te bereiken en hij maakt de 5-2. Wedstrijd wordt afgesloten met de 6-2 door Ehab, hij draait met een actie alla Zidane weg van zijn tegenstander en scoort!

Goede wedstrijd van iedereen, jammer van de 2 tegendoelpunten maar we gaan ons concentreren op volgende week.  We staan nu 8e en met nog 1 wedstrijd te gaan zit er nog meer in.

De trainers kregen savonds alleen wel minder leuk nieuws. Cristian is nog naar het ziekenhuis geweest en er bleek een breuk net boven zijn elleboog te zitten en staat daardoor voorlopig aan de kant. Beterschap Cris!