3 - 4

WSC MO15-1

1e klasse 3

13 oktober 2018 12:45

Vandaag speelde WSC MO15-1 tegen een van de toppers van de competitie SV Budel. Het begin van de wedstrijd verliep niet heel vlot doordat WSC erg onder druk stond. Er waren een aantal kansen van de tegenstander, maar die werden niet afgemaakt, omdat we onze sterke keepster Kiyana in de goal hadden staan. Later in de eerste helft werd er gescoord door WSC met een afstandsschot van Lieke over de keeper heen. Niet veel later werd er nogmaals gescoord door WSC op dezelfde wijze door Meike. De volgende goal was voor Budel uit een mooie actie. Met een nette 1-2 voor WSC gingen we de rust in.
Na de rust begon WSC met de aftrap. Binnen 10 minuten liep de score uit van 1-2 naar 1-3 door nogmaals een afstandsschot van Effy. Door het goede verdedigen van de achterhoede Dunya, Marit, Merel en Minou werden wij steeds krachtiger en kregen steeds meer zelfvertrouwen. Dit was gunstig want zo had de tegenstander er veel moeite mee om goed te kunnen blijven voetballen.
Al snel na de 1-3 volgde de 1-4 van Lieke uit een mooie pass van de goede middenvelder Fleur. Bente met haar snelheid en haar goede techniek heeft zeker veel toevoeging gegeven aan de wedstrijd. Zij wist de bal op het juiste moment naar de juiste speelster af te spelen en kon zo de rust behouden binnen het spel.
Ondanks het goede spel van WSC werd het toch 2-4 en al snel volgde daarna de 3-4. Romy bleef goed voetballen ondanks de tegendoelpunten. Ze bleef haar goede techniek gebruiken om zich zo voort te bewegen in het veld. Onze voorhoede speelster Yasmin heeft goed gewerkt in de wedstrijd. En dat was zeker te zien aan de zweetdruppels op haar voorhoofd. Tegen het einde van de wedstrijd zag het er naar uit dat het een gelijkspel zou worden maar dit was niet het geval. Sandra ,onze zeer enthousiaste coach, sprong een gat in de lucht toen we met 3 punten naar huis toe gingen.
Ondanks het gemis van de goede speelsters Puck en Kimberly heeft WSC de rust kunnen bewaren en de stand kunnen behouden. Dit goede spel was te danken aan de goede trainer Peter die ons, het gezelligste team van WSC, iedere week traint met veel plezier.