WSC JO 15-2 tegen de top van de competitie

9 - 0

WSC JO15-2

2e klasse 4

3 november 2018 10:00

Zaterdag 3 november, competitiewedstrijd nummer 6. Een wedstrijd tegen een sterke tegenstander, TGG uit Den Bosch is de gastheer.
De wedstrijd begint met een verrassend schot van TGG maar wordt gepareerd door Adin. Toch weet TGG de 1-0 te scoren uit een verrassend schot. Daarna is WSC aan de beurt we weten lekker te voetballen, blijven uit de duels en krijgen onze kansen via Pepijn. De kansen worden alleen niet afgerond helaas.
Na een 20 minuten spelen wordt TGG dominanter en weet Adin en de verdediging kans naar kans te verdedigen. De trainers van WSC gaan wisselen, Cristian wordt vervangen door Sam. Door de druk van TGG is de 2-0 niet ver weg en weten zij dan ook aan het einde 1e helft te scoren. De helft eindigt in 3-0.
De 2e helft start met wissels, Enzo en Bastiaan komen in het veld voor Mark en Daan. Zo komt Ewan centraal te spelen wat voor hem niet bekend is. In de 2e helft is het eenrichtingsverkeer van TGG en worden de doelpunten aan een geregen. Op een paar zeldzame kansen na komt WSC niet van zijn helft af. Jim verlaat in de 2e helft nog het veld en eindigt de wedstrijd in 9-0. Een zware pot welke op papier al moeilijk was. Met 12 eerste jaars hebben we het lastig tegen eerste selectie teams. Op naar de laatste 5 wedstrijd om nog er nog een mooie competitiehelft van te maken. Bedankt spelers voor de inzet op posities welke je niet gewend bent.