De laatste bekerwedstrijd voor WSC JO15-2

Groep 5 01

14 september 2019 10:15

opmerkingen

Ibrahim was te laat.... helft wissel

Al snel in de wedstrijd komen we met 1-0 achter. Nog maar net afgetrapt komen ze in de 4e minuut op 2-0 achter en na 11 minuten staat het 3-0.

WSC kan er maar niet uitkomen en is steeds de bal snel kwijt. RFC is veel feller en combineert goed.

Dat levert RFC een paar corners op welke gevaar opleveren maar geen doelpunt.

In de 17e minuut krijgt WSC een vrije trap maar deze levert geen gevaar op. WSC probeert soms aan te vallen maar komt slechts een enkele keer tot

het 16 metergebied. Gelukkig is het de 35” minuut en rust.

Om 11.10mag WSC aftrappen voor de tweede helft. Na een aanval van RFC probeert WSC er op de counter uit te komen. Verder dan het 16 metergebied

Komen ze weer niet. RFC kan overnemen en kan helemaal doorlopen richting onze keeper om de 4-0 te scoren.

WSC wordt daarna eindelijk wat feller zonder echt gevaarlijk te worden of een kans af te dwingen. Na een harde overtreding op Ties mag WSC nog een vrije trap nemen

op eigen helft in de 25e minuut. Verder dan een paar pogingen richting het doel van de tegenstander te komen, komen ze niet.

De keeper van RFC heeft een rustige wedstrijd gehad. Geen enkel schot van WSC gekregen. Zelfs nog geen corner.

Volgende week begint de wedstrijd weer op 0-0 en zijn er nieuwe kansen tegen een nieuwe tegenstander. Dan begint de competitie.