6 - 3

WSC JO15-2

Groep 5 01

7 september 2019 13:00

WSC Start niet fel genoeg en na  5 minuten en een rommelig begin, scoort Haarsteeg relatief makkelijk uit een corner van links, na niet goed uitverdedigen door WSC, de 1 - 0.

Opnieuw een corner van links en van dichtbij wederom raak na slechts 7 minuten. Haarsteeg loopt er dwars doorheen vanaf het middenveld en combineert makkelijk. De vrije man wordt snel en makkelijk gevonden door Haarsteeg en WSC komt niet onder de druk uit.

Na 10 minuten is het dan ook opnieuw raak voor de thuisploeg na fraai combinatiespel en wordt onze keeper kansloos gepasseerd 3-0. En vlak hierna weer een kans maar de middenvelder van Haarsteeg  schiet gelukkig hoog over. WSC krijgt maar geen controle en verliest telkens en te makkelijk de bal.

Pas na 15 minuten komt WSC voor de eerste keer over de middellijn en zet een aanval op links maar wordt makkelijk uitverdedigd door de thuisploeg.

Na 20 minuten...volgt na een goede onderschepping van de verdediging een tweede aanval maar deze leidt helaas niet tot een kans.

Maar dan...in de 25 ste minuut een mooie aanval op rechts gevolgd door een mooie voorzet, Mark kapt knap zijn man uit en scoort hoog in de rechter bovenhoek 3 tegen 1.

Nu komt WSC wel vaker op helft van Haarsteeg en dus komt  WSC iets meer in de wedstrijd. Na een mooi schot van Haarsteeg volgt een katachtige redding!

Na de rust pikt Florian de bal goed op en legt hem breed in de 16 op Mark die rechtsonder de keeper door scoort 3 -2 en onze jongens komen zo terug in de wedstrijd.

Echter na balverlies WSC heeft Haarsteeg snel 2 mensen vrij voor het doel en laten de WSC keeper kansloos met geplaatst schot. En 10 minuten na rust wordt het 4 tegen 2.

Twee minuten na deze goal scoort Florian vanuit de 16, een mooi schot rechtsonder, 4 -3 en WSC opnieuw terug in de wedstrijd!

WSC ontsnapt in 20 ste minuut want Haarsteeg mist voor open doel. In de 25 ste minuut ontsnapt WSC opnieuw want de kleinste man van Haarsteeg nr 11 kapt twee WSC verdedigers uit maar schiet net naast...

Na 30 minuten wordt de bal net te hard teruggespeel, klutsbal in de  verdediging waardoor een vrije schietkans ontstaat en wordt het zo 5-3

Hierna drie kansen op rij voor de thuis ploeg en bij de vierde is het van dicht bij raak, 6 tegen 3 en is de wedstrijd definitief gespeeld.

Jammer maar op naar de volgende wedstrijd!