WSC MO11-1 herpakt zich na nederlaag van afgelopen week. WSC_DESK 11-0

DESK MO11-1

Groep 1 22

7 september 2019 8:30

Mandy Bos

Het was weer even wennen om vroeg op te staan op de zaterdagochtend (voor de meeste ouders dan...), maar om 7.50u vanochtend kwamen de meiden allemaal vrolijk binnen druppelen bij WSC. Na de onnodige nederlaag van vorige week waren de meiden gebrand op revanche. Er werd deze week extra getraind op het samenspel en dat was meteen in de wedstrijd zichtbaar. Met 2 invalkrachten uit de MO9 die zich razendsnel aanpasten in het team, werd voortvarend begonnen aan de wedstrijd. Met mooie combinaties is het meteen éénrichtingsverkeer en dienen de kansen zich snel aan. Na een aantal doelpogingen die eindigden in handen van de keepster of net naast gingen, is het dan toch raak. De WSC trein is op gang en de ene na de andere bal vliegt erin. Uw razende reporter kon het haast niet bolwerken... Met als resultaat een 9-0 ruststand en een heuse hattrick van één van onze aanvalsters.

Na rust nam WSC al dan niet bewust gas terug. Of wellicht lag het aan het gemis van onze meest fanatieke supporter die na rust andere verplichtingen had (lees fietsen....hè Maikel 😁).....In ieder geval leverde de tweede helft weinig spannends meer op. Met nog twee doelpunten erbij in het laatste kwartier stond er na een uur voetballen een mooie 11-0 op het scorebord en kunnen de meiden terug kijken op een goede wedstrijd. Deze lijn voortzetten en op naar volgende week wanneer we RKDVC ontvangen voor de laatste bekerwedstrijd in de poule.