Een knappe overwinning van WSC JO15-2 op OVC JO15-1

1 - 2

WSC JO15-2

2e klasse 04

2 november 2019 13:00

Op zaterdagmorgen 2 november vertrokken de boys van JO 15-2 om 11.30 uur naar Tilburg om een wedstrijd te gaan spelen tegen OVC. Helaas konden Eren, Mike en Fen niet meespelen i.v.m. blessures, gelukkig wilden Menno en Siem invallen. De wedstrijd startte om 13.00 uur onder een bescheiden herfstzonnetje, Sjoerd, Menno en Siem begonnen op de reservebank.
WSC trapt af en na al één minuut een schot op goal van OVC. Gelukkig een strakke redding van onze keeper Bartosz. Na 9 minuten het eerste schot richting goal van OVC door Roux. De strijd lijkt gelijk op te gaan totdat OVC in de 12e minuut van de wedstrijd weet te scoren, 1-0!
Het 2e deel van de 1e helft is WSC veel in balbezit, tot scoren komt het niet ondanks een mooie poging van Florian. Alle spelers lopen een beetje op een kluitje in plaats van de hele breedte van het veld te gebruiken. Aan het einde van de eerste helft wordt Mark vol in zijn gezicht geraakt door de bal met een kleine bloeding tot gevolg. Mark gaat eruit en Sjoerd komt in de wedstrijd. WSC gaat de rust in met een 1-0 achterstand en in de kleedkamer wordt door Joep de strategie voor de 2e helft van de wedstrijd met de jongens besproken.
De 2e helft start met Juul, Roux en Risan op de reservebank. Er volgt al snel een schot van OVC op goal, OVC lijkt sterker. Na 5 minuten weet Ties echter te scoren en staan we 1-1! De wedstrijd ligt weer helemaal open! OVC valt gelijk weer aan maar Bartosz weet met een schitterende redding de stand op 1-1 te houden. WSC wordt steeds sterker en er volgt een prachtig schot van Ibrahim, op de lat! Dit was slechts een voorbode van wat nog komen ging, met nog 20 minuten te spelen weet Ibrahim met wederom een prachtig schot de stand op 1-2 te brengen, WSC gaat aan de leiding in de wedstrijd! 10 minuten voor tijd is er wederom een gevaarlijke aanval van OVC, een prachtige redding van Bartosz zorgt er echter voor dat de wedstrijd eindigt in het voordeel van WSC, de volle mep punten is binnengehaald! Het team kon na deze wedstrijd niet anders dan zeer tevreden huiswaarts keren.