JO15-2 trakteert het publiek op een doelpunten festijn.

2e klasse 04

21 september 2019 11:00

Wilburt van den Oetelaar

WSC start niet fel, maar komt na 7 minuten toch op voorsprong.

Door een aanval van rechts. De bal wordt door Mark mooi in het doel gelegd. 1 - 0.

WSC wordt langzamerhand steeds beter, er wordt goed gecombineerd.

Vooral het middenveld staat goed en pakt bijna alle afvallende ballen.

In de 10de minuut komt er via een snelle uitbrak een prachtige kans die helaas net naast gaat.

Na een mooie aanval in de 12de minuut komt de bal via rechts bij Ibrahim en hij scoort. 2 – 0

RKDVC heeft een snelle spits, deze komt er vaak overheen en onze verdediging kan hem gewoon niet bijhouden. Gelukkig heeft WSC altijd Frankie nog, die de bal een paar keer goed uit het doel weet te houden.

Uit een corner komt een mooie voorzet die net over Risan heengaat, maar dan via de tegenstander toch in het doel valt. 3 -0

Na een strakke pass en een mooi afstandsschot vanaf de 16 meter komt WSC op 4 – 0. Het gaat snel.

Net voor rust doet RKDVC eindelijk iets terug, na een aanval vanaf rechts scoort RKDVC.   4 -1

Net na de rust gaat WSC goed van start en wordt de voorsprong verder uitgebreid.

Na verschillende aanvallen van rechts komt de bal bij Mike, hij geeft de bal voor. Deze komt op de hand van de tegenstander. Penalty.

Mark schiet de penalty onberispt in het doel.  1

Na de rust  valt op, dat er geen ballen meer aankomen bij desnelle spits van RKDVC .

WSC komt haast niet meer in de problemen.

In de 49ste minuut wordt Ties in het strafschop gebied naar de grond geduwd en WSC krijgt weer een penalty.

Mark neemt de penalty jammer genoeg gaat de bal over het doel.

In de 59ste minuut komt er een hele mooie aanval vanaf links via Florian, dan naar Mark. Hij neemt de bal  mee hetstrafschopgebied in, speelt hem naar Ibrahim. Deze schiet de bal net langs de paal.

Een paar minuten later komt het er toch van, de bal komt bij Ibrahim die recht voor het doel staat en de hoek kan uitkiezen. 6 - 1

In de  64ste minuut komt de bal bij Mike, die speelt zijn tegenstander uit en gaat naar de achterlijn. Hij geeft de bal voor en Florian schiet de bal in het doel.  1

In de 67ste minuut speelt de keeper van RKDVC de bal naar een teamgenoot, maar Risan onderschept de bal en speelt een paar tegenstanders uit en scoort.   8 – 1