WSC JO15-2 weet geen gevolg te geven aan de 1e competitiewedstrijd

WSC JO15-2

2e klasse 04

28 september 2019 11:30

M. (Matthew) van der Hammen

De eerste kansen zijn meteen voor RWB. Daarna volgt WSC met een paar aanvallen. Helaas lukt het de jongens niet een mooi schot op goal te creëeren.

Na een kwartier heeft RWB een mooie aanval. Frankie komt goed uit zijn goal en kopt de bal weg. Deze komt helaas bij de tegenstander terecht en scoort de 1-0. Daarna komt WSC met een mooie aanval op rechts. Het schot gaat over. RWB blijft aanvallen maar Jim is sneller en onderschept  de ballen. Maar na een half uur scoort RWB rechtstreeks vanuit de corner. Ruststand 2-0.

WSC start de tweede helft fel. Dit wordt ook beloond. Na 5 minuten scoort Risan. 2-1 op het scorebord. En de gelijkmaker hangt in de lucht maar helaas. Vanuit een corner wordt er door RWB gescoord. Het is 3-1 en dit is tevens de eindstand.

Op naar volgende week. Dan staat de wedstrijd tegen Uno Animo op het programma.