WSC MO13-1 / TRINITAS MO13-1 GROUNDHOG DAY 10-1

1e klasse 02

26 oktober 2019 9:15

Jordi Versteeg

Onbekend

We kennen hem wel, de film “Groundhog day” waarin de hoofdrolspeler elke dag exact hetzelfde beleeft. Zo voelt de zaterdag voor de Mo13-1 toppers voortaan ook een beetje en zo moet het voor de trouwe lezer inmiddels ook voelen bij het lezen van de verslagen. We verslaan wat over het lekkere weer, we verzamelen op het sportpark, we geven nog even door hoeveel geblesseerden er zijn, de meiden hebben een paar minuten nodig om op te starten en erin te komen, de dames tikken netjes over, de keepster mag meevoetballen in de 2e helft, ze scoren een doelpuntje of 10, zo nu en dan uit een corner (vandaag ook een keer geholpen door een speelster van Trinitas met een eigen doelpunt uit een corner van ons) en we focussen weer op de volgende wedstrijd. En zo verliep het vandaag eigenlijk ook weer.

Het team was na lange tijd weer redelijk fit. De laatste geblesseerde mocht nog geen volle wedstrijd spelen, maar de vooruitzichten zijn goed.
Ondanks het feit dat de snelle meiden van Trinitas vanaf het begin behoorlijk wat druk probeerden uit te oefenen lukte het ze amper om door de linies van WSC te breken. Een van de schaarse keren dat dat wel lukte konden ze er toch een fraai doelpunt uit slepen. In de 2e helft kreeg de ploeg uit Oisterwijk nog de kans om hun doelpuntensaldo te verdubbelen naar 2 stuks door een toegewezen penalty. Deze mocht afgevuurd worden op vervangend doelvrouw Veerle, die ondanks tips van eerste doelvrouw Fatim toch behoorlijk nerveus was. Eén en ander liep met een sisser af, want de penalty werd naast geschoten. Al met al ook nu weer een lekker potje voetbal en met een eindstand van 10-1 kunnen we ook nu weer vooruitkijken naar de volgende wedstrijd tegen DSC uit Kerkdriel. Wordt het weer een Groundhog Saturday??