Emplina JO9-2

Hoofdklasse 04

19 september 2020 9:30

Op deze mooie zaterdagmorgen stond de wedstrijd tegen Emplina op het schema .
Emplina beschikt dit jaar maar liefst over 2 teams die in de hoofdklasse uitkomen . In de voorbereiding hadden we al succesvol tegen het andere team gespeeld. (2-1 winst). Na de “show “ van vorige week waren de ouders benieuwd wat ze dit keer te zien kregen. WSC begon weer even sterk als de week ervoor met mooie strakke passes en snel combinatie spel liepen ze binnen 10 minuten al uit naar 5 -0 !!

Een heel sterk eerste kwart met een de openingsgoal van Javino en 2 goals van foose door mooi combinatie spel. De vandaag erg sterk spelende Samiir die constant mee op kwam  maakte naar een mooie een-tweetje  met Amar de 4e en de 5e goal . De WSC jongens waren gretig en zette het 2e kwart goed door.  De ingevallen Sil scoorde met een fantastisch doelpunt vanaf de achterlijn de 6-0 . Waarna Samiir met een afstandsschot voor de 7-0 aantekende . Emplina deed wat het kon maar er was geen houden aan . De 8-0 was al in de maak ..de sterke verdediger Marco zat er weer eens tussen en opende met een mooie pas op Jim die bekeken voor de 8-0 zorgde . Emplina werd wat feller en dat zorgde voor een tegentreffer . 8-1 na het 2e kwart.

Waar het 1e kwart het beste van dit seizoen was speelde WSC ook zijn minste kwart van dit seizoen in deze wedstrijd . Emplina had duidelijk de opdracht aan de spelers gegeven om harder en misschien ook wat gemener te spelen . Duels werden feller en hierdoor was WSC wat verrast . “Ja boys ze lieten ons niet zo makkelijk meer scoren “.  Emplina beloonde haar felle spel met maar liefst 3 goals kort achter elkaar 8-4 . Thijmen die wederom goed alert stond te keepen zorgde nog voor 2 mooie reddingen anders had het verschil misschien nog kleiner geworden . Het laatste kwart stelde WSC weer orde op zaken en gaf weinig meer weg .
Jim scoorde nog op aangeven van Amar en daarna was het nogmaals Jim die na goed doorzetten ervoor zorgde dat de tegenstander via zijn rug de 10 voor WSC compleet maakte .

Een mooie pot jongens volgende week gaan we de rivieren over om onze kunsten in Gorinchem te laten zien 08:30 uit bij GJS  dat wordt op tijd naar bed!