Topper op imponerende wijze door MO17 gewonnen; 7-2

VV Trinitas Oisterwijk MO17-1 (9-tal)

1e klasse 2

10 oktober 2020 11:30

Leo Huysmans

Soms moet je als trainer na de wedstrijd lekker je mond houden, alleen in de dug-out gaan zitten nagenieten van jouw team en vooral trots zijn op de spelers. Deze voorgaande alinea geeft aan wat voor een fantastische wedstrijd de meiden zaterdag gespeeld hebben. Mooi combinatievoetbal, en elk doelpunt kwam voort uit een mooi opgezette aanval. De ene aanval was nog mooier dan de andere. Foutjes: Natuurlijk, maar de bereidheid om voor elkaar de foutjes op te lossen en de inzet van de 1e tot de laatste minuut geeft aan dat de trainingsarbeid zich beetje bij beetje begint uit te betalen. Al snel kwam WSC op 1-0 door een uitgekiend doelpunt van Sienna. Even later was het Meike die een hele mooie aanval afrondde; 2-0. Daarna had WSC binnen 10 minuten de wedstrijd helemaal in het slot kunnen gooien maar kans na kans werd jammer genoeg niet in doelpunten omgezet. In tegendeel de 2-1 viel een paar minuten voor rust bij een van de weinige onoplettendheden in onze verdediging. Want die hadden de razendsnelle aanvalster van Trinitas volledig aan de ketting liggen. De afspraken die daar deze week over zijn gemaakt werden erg goed ingevuld, maar geef Trinitas géén gelegenheid want dan blijkt dat deze ploeg niet voor niets zo hoog op de ranglijst staat. Even werden wij opgeschrokken door de 2-1, maar al snel maakte Sienna aan alle illusies van Trinitas een einde met weer een hele leuke goal 3-1. Even leek het of WSC gas terug nam en waren we wat minder fel, maar naarmate een wedstrijd vordert zien we WSC naar het einde toe steeds sterker worden. De vier doelpunten die volgden van Monica, Meike, Inayah en nog een keer Inayah kwamen allemaal voort uit mooi opgezette aanvallen en heel snel combinatiespel. Bij een razendsnelle tegenaanval na balverlies in onze voorhoede moest onze invalkeepster Puck nog een keer naar het netje, maar dat kon de pret van de overwinning echt niet meer drukken. Al enkele weken op rij zien we het team mooi verzorgd voetbal spelen en geen moment verzaken. Dat is waar we binnen WSC erg trots op mogen zijn en als er over een vlaggenschip wordt gesproken, dan zijn deze meiden dat voor het vrouwen/meidenvoetbal van WSC.