WSC JO15-2 wint en houdt de aansluiting.

Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Onder de vertrouwde begeleiding van scheidsrechter Peter Paul Broenink en assistent Carlo Kraak en onder het toeziend oog van de geblesseerde Boet, ging de wedstrijd van start.

Uno Animo had het betere van het spel in de 1e 10 minuten zonder tot echt uitgespeelde kansen te komen. WSC was met name gevaarlijk in de spaarzame counters. In de 14e minuut kreeg WSC de grootste kans bij een uitbraak kwam de pass van Imano net niet aan op Jelte anders was het zeker 1-0 geweest.

In de 22e minuut maakt Uno Animo 0-1 na een slecht verwerkte corner komt de bal uit de kluts voor de voeten van een Uno Animo speler die niet twijfelt en scoort. Uno Animo blijft ook na de goal wat sterker, de uitvallen van WSC worden schaarser. Het overwicht van Uno Animo resulteert ook nu niet in veel kansen. Dus blijft het een open wedstrijd.

Dan in de 26e minuut een vrije trap voor WSC net buiten 16 van Uno Animo. Alles en iedereen mist, maar daar is Fenno die goed oplet en met een kopbal de 1-1 aantekent.

Nu is WSC sterker en de 2-1 hangt in de lucht. In de 35e minuut een corner voor WSC wat tot een  grote schietkans in de 16 voor onze centrale verdediger de nr4 leidt. Iets te druistig, over. Maar we worden sterker. Weer iets later schot Jeroen vanaf hoek rand 16…..over.

Uno Animo gaat wat fysieker spelen en na vasthouden van één van de Uno Animo spelers wordt deze door de scheidsrechter gespaart van een terechte gele kaart.

We gaan rusten met 1-1

WSC komt goed ‘uit de kleedkamer’. In de 36e minuut krijgt Wessel, die door Coach Joep van een verdedigende rol is omgezet naar een aanvallende, een grote kans door alleen op de keeper af te gaan. Goed schot, maar eerlijk is eerlijk, een geweldige redding van de keeper Uno Animo.

WSC gaat door en in de 3e minuut een gevaarlijk schot voorlangs, in de 5e minuut een schot net over…

Opletten op de counter! In de 41e minuut een gevaarlijke uitbraak van Uno Animo, maar het uitmuntende verdedigende blok van WSC maakt deze onschadelijk.

Na een goed begin van de 2e helft komt het beeld van begin 1e helft beetje terug. Uno Animo beter zonder grote kansen te creëren. Buiten dan een goed schot in de 47e minuut met prima redding van Tom.

In de tegenstoot een tackle op de benen van Wessel! Penalty? Scheidsrecter twijfelt en geeft hem niet. Valt iets voor te zeggen. WSC neemt initiatief over en in de 50e minuut een schot van buiten de 16 die net over gaat. WSC blijft de druk erop houden. Goede combinatie tussen Wessel en Milan, zijnet…..   Even later, weer schot Jeroen buiten 16, eenvoudige redding door Uno Animo keeper.

Uno Animo voelt dat WSC beter wordt en heeft veel commentaar op leiding en veel overtredingen nodig om ons WSC te stoppen. In de 59e minuut komt dan de beloning; goed doorzetten van Wessel, voorzet slechte verwerking keeper, schot Jeroen en de verdiende 2-1.

WSC komt niet echt meer onder druk en had misschien zelf ook nog wel kunnen scoren. Een mooi resultaat tegen een fysieke en goed voetballende tegenstander.