WAALWIJK
tel. 0416-563677

Vandaag staat de mooie wedstrijd tegen HILVARIA JO15-1 op het programma.

WSC speelt vandaag thuis aan het sportpark Eikendonk

WSC begon de wedstrijd met een 4-3-3 opstelling met Jeroen en Milan op de reservebank. Boet en Tom zaten geblesseerd in de dug-out om het team aan te moedigen.

Doordat Tom geblesseerd is aan zijn vinger, moest Jelte noodgedwongen de positie van Tom in de goal overnemen.

De eerste helft start

HILVARIA zet meteen druk op het middenveld van WSC, waardoor WSC een aantal keren onderdruk komt te staan, maar HILVARIA kwam niet echt tot een kans. Dit kwam door dat Thimo en Fenno het onder controle hadden. Na deze fase volgt er een corner voor WSC, Nick neemt de corner en plaatst de bal voor de goal, jammer genoeg gaat de bal niet in het net.

HILVARIA blijft toch de bovenliggende partij en krijgt steeds meer grip op de jongens van WSC en uiteindelijk braken zij uit, een voorzet op de spits maakte dat hij de bal in het net kon koppen, Jelte was helaas kansloos op dat moment.

WSC raakte gelukkig niet van slag door het doelpunt van HILVARIA maar ze gooiden meer strijd in de duels om de 1-1 te maken. Jeroen en Milan werden voor Cas B en Lars in het veld gebracht. Jeroen was meteen dreigend en kreeg al snel een kans, helaas ging de bal net naast.

De meeste jongens van HILVARIA waren een stuk groter, maar dat stond de jongens van WSC niet in de weg. Ze bleven strijd leveren.

Ze gingen de rust in met een 0-1 achterstand.

Zoals al een aantal keer op rij komen de jongens de tweede helft beter tot hun recht en na een peptalk van de trainer in de kleedkamer kwamen ze strijdvaardig het veld op.

Ze starten de tweede helft met dezelfde spelers als ze de kleedkamer in gingen alleen in een andere opstelling 4-4-2.

Wessel gebruikt een aantal keer goed zijn snelheid aan de zijkanten. Ook op het middenveld gooien ze alle strijd erin en komen de tegenstanders Cas de W een aantal keer tegen.

Ook Imano krijgt nog een kleine kans om de ploeg op gelijke hoogte te brengen.

Na een minuut of 10 in de 2e helft worden Wessel en Imano gewisseld voor Lars en Cas B.

Niet veel later, nadat de wissels plaats hebben gevonden komt Jeroen voor de goal en kan hij scoren, het is 1-1 en de wedstrijd ligt weer open.

WSC blijft druk zetten en Milan krijgt een vrije trap, helaas gaat deze naast.

In de slotfase van de wedstrijd wordt het steeds spannender, want WSC blijft druk zetten op de defensie van HILVARIA en er is een kans dat de 3 punten naar de ploeg uit Waalwijk gaat.

Lars krijgt nog een kans, maar deze gaat helaas net langs de keeper achter de achterlijn.

Ook HILVARIA krijgt nog een kans, omdat de keeper te ver uit zijn goal komt, maar gelukkig gaat ook deze poging naast het doel.

Jelte heeft goed staan keeper en was een goede vervanger voor Tom.

Kortom het was een TOP wedstrijd om naar te kijken ook voor de supporters langs de lijn

Op naar de volgende wedstrijd op 23 oktober tegen DESK JO15-1 thuis.