Promotie wedstrijd donderdag 24 februari VVGGJO13-1 - WSCJO13-1

Noordpark 1
3332LA
ZWIJNDRECHT
tel. 078-6128193

Nadat de wedstrijd meerdere malen is afgelast door VVGZ mochten we eindelijk spelen op een helemaal nat geregend veld in Zwijndrecht. We hebben voor hetere vuren gestaan. In de eerste helft is het voornamelijk aftasten wat beide teams zullen doen. Echter was het WSC die meerdere malen tot aan de 16 meter kwam waarbij de bal maar niet het net raakte. We gingen de rust in met 0-0. Na de rust werd Yassir gewisseld voor Faas. WSC begon slordig en maakte een aantal overtredingen in het voordeel van VVGZ. Hierdoor viel de 1-0 van VVGZ. WSC liet zich hier niet bij zitten en werd hierdoor bozer en bozer. Zeker omdat de wedstrijd meerdere malen is afgelast. Met dit in gedachte werd Korhan een Super Sayin en dribbelde vanaf de 40meter een aantal spelers voorbij. BOEM, wat een schot van Korhan! 1-1 in de 52 minuut. Een gelijkspel is in dit scenario even erg als verliezen. WSC zette nog meer druk. In de 58e minuut paaste Faas de bal naar Korhan en hij schoot deze als een raket de goal in!!! 1-2 voor WSC!!! In de laatste 2 minuten kreeg VVGZ zonder een goede kans vanuit de corner maar deze zat er natuurlijk niet in. Toen de scheidsrechter de wedstrijd affloot was de vreugde onmisbaar bij de spelers, staf en alle WSC supporters langs de kant!