Sportlaan 10
5151RK
DRUNEN
tel. 0416-779002

Het begint fel, iedereen zit vol energie na weken van lockdown.  Meteen twee aanvallen van RKDVC in de eerste 5 minuten. RKDVC schakelt snel om en is gevaarlijk. En daar is de eerste goal binnen 10 min voor WSC die helaas wordt afgekeurd. We zien nog weinig rust in het spel, de felheid van de tegenstanders maakt dat verslapping niet mogelijk is. En veel pogingen om door te breken worden door de verdediging van RKDVC weerhouden. Een mooie harde hoekschop van Jesse, helaas, het publiek gaat hoorbaar van een jaaaa naar een ooooh. De volgende 10 minuten zijn duidelijk voor WSC in de aanval. Een harde schot op goal van Korhan wordt helaas gehouden door de goede keeper. Maar de aanvallen van WSC blijven in het 16 meter gebied van de tegenstander en Jihaa daar is de 0-1 score in de 20e minuut door Hamza, wat een opluchting! Verdedigers in overleg met elkaar, hoe de snelle aanvallers van RKDVC te verdedigen, die een kop groter zijn.  Een aanval in de 25e minuut gehouden door Ot! Ook goede kansen voor RKDVC. Niet alleen Faas moet drie stappen zetten, waarbij de langere tegenstander maar 1 stap nodig heeft. Gelukkig geeft niemand op!  Dan fluit de scheids af, we zijn de eerste helft door met 0-1.

Na een aantal maanden zonder wedstrijden, lijkt het dat we moeten zoeken naar een nieuw balans met elkaar.  In de tweede helft liggen de kansen de eerste 10 minuten, duidelijk voor RKDVC, maar zonder resultaat. Rust is nodig in het spel en om de bloeddruk van de toeschouwers te verminderen. En weer een kans voor WSC dit keer Musazghi, de coaches vliegen omhoog en zakken weer naar beneden, wanneer deze gemist wordt. Duidelijk is…. de spanning blijft aanwezig!
De verdedigers van WSC hebben een zware dobber aan de snelle spitsen, met lange benen!
De spanning bij de tegenpartij lopen op en daarmee ook wat meer onsportiviteit bij deze spelers, het verloop van deze wedstrijd is duidelijk een tegenvaller voor hen! En dan komt de tegengoal 1-1! De vermoeidheid begint bij iedereen zichtbaar binnen te stromen, maar ze moeten door want dat doet RKDVC ook! Peentjes zweten in de laatste minuten! Afstandsschot van Jesse die we er zo graag in zagen gaan, maar helaas nog even een Jaaaa en daarna ohhhh. Maar gelukkig 5 minuten voor het eindsignaal is daar dan toch de knaller van Jesse die 1-2 maakt. Wat een lekker gevoel om deze punten binnen te hebben.

Player of the Match: Jesse