Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Na het samenvoegen van de O23 en WSC-2 mochten we eindelijk weer beginnen aan de competitie  tegen Madese Boys 2. In deze nieuwe formatie startten we afgelopen dinsdagavond om 20:00 uur op de Akkerlaan in Waalwijk. WSC-2 begon voortvarend aan de wedstrijd en Soufiane maakte in de 6e minuut de 1-0. Madese boys scoorden de gelijkmaker in de 9e minuut. WSC pakte de draad weer goed op en Joris maakte in de 15e minuut de 2-1. Ondanks dat WSC de betere ploeg was, maakten ze het voor zichzelf onnodig moeilijk en kregen ze te makkelijk binnen 9 minuten 2 doelpunten tegen. Soufiane, na hersteld te zijn van corona, was in de eerste helft van grote waarde voor WSC en maakte met een hard schot in de 37e minuut de verdiende gelijkmaker en het stond weer 3-3. Madese boys maakte net voor rust de 3-4 en dit was typerend voor de eerste helft die WSC speelde.

In de rust zag je dat WSC-2 al een hechte groep aan het worden is. Ze pepten elkaar goed op en WSC liet in het begin van de tweede helft al snel zien dat er voor de Madese Boys niks meer te halen viel. Ze zetten hoge druk op de helft van Made en dat resulteerde in de verdiende gelijkmaker van Zakaria in de 74e minuut. WSC beloonde zichzelf voor het goede spel in de tweede helft: Kyle maakte de verdiende 5-4 en de belangrijke 3 punten bleven in Waalwijk.

Mooi om te zien dat er werd gestreden als een eenheid. De stap naar boven op de ranglijst is nu hopelijk in gang gezet en we gaan samen een mooie tweede seizoenshelft tegemoet.