Zwaluwen Jeugd Beker O19 poulefase Groep 1 03

Spoorbaan 45
5051ET
GOIRLE
tel. 013-5300319

WSC JO19-1 heeft helaas tweede bekerwedstrijd verloren en is zo goed als uitgeschakeld voor de volgende ronde.
Vandaag wat andere spelers in de basis om zo iedereen een kans te geven om zich te laten zien en dat ze eerste helft prima. Het was in 23 min Cristiaan die goed druk zetten en bal wist te veroveren en dan vervolgens Mozes vrij te spelen die heel rustig bleef en de 0-1 binnen tikte. Daarna leek er niks aan de hand en wij hadden allemaal verwacht om met de voorsprong rust te halen. Uiteindelijk geven we binnen 5 minuten voorsprong weg en komen zelfs op achterstand door niet goed op te letten en geen druk op de bal te zetten. In plaats van 0-1 was het 2-1 rustsand. In de rust 3 wissels om zo iedereen minuten te laten maken.
Tweede helft begonnen we weer prima en creeerden voldoende kansen maar zoals gewoonelijk hebben wij veel moeite om kansen te verzilveren. Uiteindelijk was het weer Jop met een individuele actie en een prima schot die de gelijkmaker binnenschoot. Daarna nog zeker 3 honderd procent kansen die we om zeep hielpen en dan weet je het in het voetbal als je zelf niet scoort dan doet tegenstander het wel. Weer binnen 10 minuten geven we 2 doelpunten weg en verliezen uiteindelijk met 4-2