WSC JO19-1 herstelt zich met een prima overwinning

Noordpark 1
3332LA
ZWIJNDRECHT
tel. 078-6128193

WSC JO19-1 heeft zich prima herstelt van nodig nederlaag van vorige week met een knappe overwinning van directe concurrent VVGZ JO19-1.

Zonder onze aanvoerder Suheeb (geblesseerd) en Sven die hele week ziek was reisde we richting Zwijndrecht. Wij wisten dat er ons een hele pittige wedstrijd stond te wachten want VVGZ stond op plek 2e net boven ons en wij waren op de hoogte dat ze een heel goede aanvaller in de team hadden die makkelijk scoort.

Vandaag mocht Adin zijn opwachting maken in de doel bij ons en dat deed hij geweldig met een paar reddingen een op een hield die ons in de wedstrijd.
Verder stond Roel centraal achterin i.p.v. Suheeb die geblesseerd was en mocht Cristian zich laten zien op de 10 positie.

Wij begonnen sterk aan de wedstrijd en kregen paar mogelijkheden op de gladde veld maar tegenstander liet zich ook zien en kwam paar keer gevaarlijk doorheen. In de 15 minuut minuut kregen wij een terechte penalty voor een handsbal. Onze topscorer Fin neemt altijd penaltys heel bekwaam en scoot deze ook netjes in 0-1.

tegenstander werd steeds sterker en wij kwamen er niet meer uit en waren niet meer balvast waardoor we steeds verder in problemen kwamen. In minuut 25 was het dan ook raak diepe bal die niet goed ingeschat wordt waardoor spits van tegenstander alleen voor Adin kwam en die maak het bekwaam af 1-1. Daarna was het over en weer en beiden kregen wij mogelijkheden maar zonder gevaarlijk te worden. Net voor rust kwam Kas mee goed op en net buiten de zestien schoot Kas 1-2 binnen waardoor we gingen rusten met 1-2 voorsprong.

Voor de liefhebbers en fans van Kas er gaat gerucht in de ronde. Kas heeft een hond en dat is niet omdat Kas dierenliefhebber is maar Kas laat de hond graag uit zodat hij kan afspreken met de dames. Er gebeurt ook wel is dat dames niet komen opdagen en dan gaat Kas of de hond met de staart tussen de benen naar huis. In het veld scoort Kas wel altijd een voldoende en is een van de sterkhouder die met zijn inzet en beleving altijd volop in de strijd gaat. Kas is echt een strijder.

Na de rust bleef tegenstander maar aanvallen en aandringen maar met geweldige reddingen van Adin en rest van verdediging bleven we overeind en net voor tijd ging onze Mees ervandoor en hield goed overzicht waardoor Jaap 1-3 binnen kon lopen. Vreugde was groot bij iedereen. Onze vaste groep toeschouwers had weer genoten en gingen tevreden terug naar Waalwijk. Trouwens onze Jaap (vlugge Japie) speelde heel erg sterk en is echt heel erg goed bezig. Maar daar komen wij volgende week uitgebreid op terug.

Mocht je nog een keer deze strijders in actie willen zien zaterdag spelen we thuis tegen Walcheren uit zeeland om 14:30. Entree is gratis maar let op vol is vol.