Sportlaan 20
5062JK
OISTERWIJK
tel. 0654666682

WSC1 speelt voor de tweede week op rij gelijk. Tegen Trinitas uit Oisterwijk stond er na 90 minuten net als in de thuiswedstrijd eerder dit seizoen 1-1 op het scorebord.

In het eerste half uur had WSC de overhand en bepaalde het spelbeeld. Trinitas leunde achterover en probeerde in de counter gevaarlijk te worden.  In de 29e minuut werd de pass van Yorick Hulsman in het strafgebied van Trinitas overduidelijk met de hand gespeeld en de prima leidende scheidsrechter van vandaag wees gedecideerd naar 11 meter. De grensrechter van Trinitas probeerde zoals wel vaker er nog een draai aan te geven maar dit keer en gelukkig nog een paar keer liet de scheidsrechter hem staan. Stijn van der Put ging achter de bal staan en schoot de 0-1 tegen de touwen. In het laatste kwartier voor rust was de thuisploeg was beter en WSC speelde wat slordig. De spits van Trinitas kreeg na een goede aanval de bal voor het intikken maar gelukkig voor WSC mikte hij over. Ondanks dat Trinitas iets sterker was in dit kwartier kreeg Pjotr ten Berge de kans om een comfotabele voorsprong op het bord te zetten. Op aangeven van Yorick, kapte hij de keeper uit, maar zijn inzet was te slap en kon van de lijn gehaald worden. Extra zuur was het feit dat 10 seconden later de bal aan de andere kant in het doel achter Luuk van Beerendonk lag. Een uitbraak door de snelle linksbuiten van Trinitas werd via de binnekant van de paal uit een moelijke hoek achter Luuk geschoten. 1-1 ipv 0-2 en rust.

Na rust was het spel van beide kanten bij aanvang niet goed. Trinitas was nog het dichtste bij een voorsprong maar uiteindelijk verdiende deze wedstrijd geen winnaar. Het laatste kwartier was WSC weer een stukje sterker maar dit leverde de Waalwijkers ook geen grote kansen meer op. Vooral in dat laastste kwartier zat het WSC niet mee en velen er paar balletjes net niet goed.

Door de andere uitslagen staat WSC nu op een gedeelde 3e plaats met maar liefst 4 ploegen op 29 punten. de tegenstander in de volgende wedstrijd over twee weken is één van die 4 ploegen. Hilvaria komt op bezoek in Waalwijk. Komend weekend is er geen speelronde in verband met Pasen.