Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Meteen de eerste minuten was de dreiging vanuit AWC op WSC duidelijk, door o.a. balverlies en geen strakke ballen scoorde AWC meteen in de 2e minuut. Een teken dat we wakker moesten worden en blijven.

In de 6e minuut een vrije trap genomen door Nox, welke werd gehouden door de keeper.
De grote dreiging vanuit AWC blijft. Achterin moet er hard gewerkt worden door onze verdedigers.

Dat maakt een 0-2 in de 12e minuut. De schouders beginnen wat meer teleurgesteld te hangen, maar daar is geen ruimte voor.

Langzaam komen er meer uitbraken van WSC. Maar ook achterin moeten ze wakker en scherp blijven om de achterstand te beperken. Regelmatig zijn de sprintjes van onze verdedigers nodig om de spitsen bij te benen.

Een inschattingsfoutje van Quinten maakt het 0-3. Kan gebeuren ook bij jou Quinten!
Even wordt er getwijfeld of keeperswissel nodig is. Nee Quinten we kunnen je niet missen en dat voelt hij gelukkig zelf ook, hij blijft!
WSC word feller en maakt dat er een nieuwe kans in de 26e minuut ontstaat. Maar helaas dat zag de keeper van AWC ook.

Voorschot van Jesse (die gewisseld is voor Faas) icm een goal van Nox maken dat we op 1-3 komen. Niet veel later een redding van Robin uit het doel voorkomt een tegengoal.

De laatste minuten van de eerste helft spelen we op de helft van de tegenstanders en ontstaan er prachtige kansen. Maar het blijft 1-3 in de eerste helft.

De tweede helft, komen we snel op een grotere achterstand. In de 33e minuut wordt het 1-4. Een grote kans voor WSC volgt niet veel later, maar helaas het lukt niet om er een doelpunt van te maken. Uitbraken van de tegenpartij blijven gevaarlijk. Maar ook die van ons blijven kansen scheppen.

Het overspel wordt krachtiger en stabieler. Een kans van Kif slaagde bij zijn tweede poging er een doelpunt van te maken. Dat maakt het 2-4. Yes de hoop stijgt bij iedereen nog 15 min te gaan.

Vrije trap tegen maakt het spannend, maar WSC is weer meer in lead. Een scherpe scheids houd het spel eerlijk en sportief.
Weer een kans op goal voor WSC en wederom een schot van Jesse. Maar helaas ze willen er niet in. Ook de tegenpartij blijft kansen krijgen, maar in verhouding minder.
Ook de laatste vrije trap voor ons wil er niet in.

Frustraties zijn voelbaar want het is niet dat we het niet kunnen. Dus alle vertrouwen voor de volgende wedstrijd, de volgende punten zijn voor onze boys💪🏻