Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Vandaag een hele zware wedstrijd. We moeten tegen OJC die tot nu toe alles gewonnen hebben.
Onze Coaches hadden een hele bijzondere opstelling bedacht. Namijk “de Geparkeerde bus”
4-5-1 (4 verdedigers 5 middenvelders en 1 man voorin) Dit omdat ze OJC kennen en dat hun een hele goeie ploeg zijn. We begonnen aan de wedstrijd. Als snel wist OJC ondanks deze opstelling snel 0-1 te maken.
Opstelling was goed, wellicht wennen aan deze formatie. Daar komt bij dat ze hele snelle spelers hadden voorin. We gingen iets beter voetballen, maar toch wist OJC 0-2 te maken.
De vraag is geloven we er nog in, of gaan we de vlag in de ring gooien. Ongveer 10 minuten voor tijd kregen we een vrije trap die er in ging 1-2.  We waren nog niet verloren, het leek erop dat WSC er weer in ging geloven. Vlak voor rust maakte we nog 2-2. We gingen weer vol goeie moed de rust in.

2de helft, WSC werd sterker en sterker!! Het ging gelijk op, we hoeven deze wedstrijd niet te verliezen.
OJC kreeg nog een paar goeie kansen, maar wij zeker ook. Mats kreeg de tweede helft nog een lelijke tik van iemand waardoor hij noodgedwongen gewisseld moest worden.
Kort gezegd hadden we deze wedstrijd kunnen verliezen, maar ook zeker kunnen winnen!!
Wij zijn het eerste team die punten heeft afgepakt voor OJC!! (hoe geweldig was dat).
Heb verder geen namen van spelers genoemd, omdat ik werkelijk iedereen keihard vond werken, dit was prachtig om te zien. Als jullie iedere wedstrijd vanaf minuut 1 zo hard werken, dan wordt OJC geen kampioen maar jullie!!
Complimenten aan de spelers, maar ook aan de coaches, die het prima voorzien hadden.