Laaghemaal 38
5247NP
ROSMALEN
tel. 073-5223102

Zaterdag 29 oktober was laatste keer de JO19-1 had verloren in de competitie. afgelopen zaterdag liepen jongens diep in blessuretijd tegen een nederlaag aan. We begonnen gehavend aan de wedstrijd, Suheeb en Mees geblesseerd en Ehab afwezig. OJC Rosmalen is waarschijnlijk sterkste tegenstander bij ons in de competitie en misschien waren we te veel met hen bezig dan met ons zelf waardoor we met te veel ontzag aan de wedstrijd begonnen. Strijdplan die we uitgestippeld hadden kon snel prullenbak in omdat OJC anders speelde dan wij verwachten hadden. Na wat omzettingen kregen we steeds meer grip op de wedstrijd zonder zelf goed te spelen. In 25 minuut kregen we een hoekschop tegen en na niet goed ingrijpen kon tegenstander 1-0 maken, dat wij veerkracht in ons ploeg hebben was al bekend en dat lieten we weer zien. Het was Fin die goed doorzetten en niet opgaf waardoor die keeper in problemen bracht en die schoot tegen zijn speler op waardoor de bal in doel verdween 1-1. In voetbal zie je vaak als je zelf scoort dat je daarna even niet oplet omdat je het  nog aan het vieren bent en dat je gelijk een kans weggeeft. Dit overkwam ons ook en het was 1 minuut later dan ook 2-1 omdat wij niet aan het opletten waren.
Ruststand 2-1
In de rust aangegeven dat wij meer balvaster moeten zijn en iets meer rust aan de bal moesten hebben. Grote verschil was vandaag dat tegenstander alles in beweging deed en wij uit stilstand. Tweede helft kwamen we heel anders kleedkamer uit en waren we fel en lieten de bal makkelijk rondgaan en creëerde mogelijkheden. Dit leverde in 60e minuut ook de verdiende gelijkmaker. Uit de hoekschop kwam bal Fin terecht en die legde de bal keurig breed op vrijstaande Jaap die 2-2 aangetekende. Daarna was het een boeiende gevecht en het was spannend tot laatste seconde. Jop en Roel hebben zich leeg gespeeld en moesten vervangen worden hierdoor leverde we flink wat voetballende vermogen in. Thomas en Cristiaan betrachten gelukkig veel nieuwe energie in ons spel en het was eigenlijk wachten op eindsignaal van goed fluitende scheidsrechter. Maar de verdiende punt was ons dit keer niet gegund want diep in blessuretijd moesten we 3-2 incasseren. Ondanks dat we verloren hebben zijn wij als staf enorm trots op onze groep die altijd tot een gaatje gaan en dit vaak met goed voetbal combineren.Wij hebben ons goed laten zien tegen een goede tegenstander en we hebben weer iets geleerd vandaag dat we voortaan ons niet te veel bezig moeten houden met de tegenstander en hun taktiek maar meer moeten uitgaan van onze kracht en spelwijze.
Aanstaande zaterdag komt Sarto op bezoek en voor ons weer een mooie pot tegen een goede tegenstander. Als je tijd hebt kom onze jongens aanmoedigen wij spelen om 14:30