Beatrixlaan 42
5721LZ
ASTEN
tel. 0493-691973

Na de nederlaag van vorige week hadden jongens van JO19-1 iets recht te zetten vandaag in Asten.
Tijdens bespreking afgesproken dat wij weer terug naar de basis moesten en niet te veel met andere dingen bezig moesten zijn en dus ook niet met de tegenstander.

Er stonden 4 jongens langs de kant die geblesseerd waren  Sven, Quinten, Ibo en Wouter en onze analist Benjamin zat hoog in de turbine alles te noteren en kwam af en toe tips geven.

Eerste tien minuten was het aftasten van beiden kanten en niemand wilde echt fout maken. In minuut 18 was het Owen die een twee aanging met Jaap en de bal keurig binnen schoot 0-1
doelpunt werkte bevrijdend voor ons en creëerden ene aanval na de andere. Het was Mees die mooie actie naar binnen had en met zijn mindere been 0-2 binnen schoot. Dit zullen we trouwens weken aan moeten horen want Mees beweert dat hij tweebenig  is. Mocht je een keer in de buurt zijn kom dan even kijken dan kunnen jullie zelf zien dat dit niet zo is.

Afgelopen week getraind op voorzetten vanaf de flanken en dat ging echt heel beroerd op de training wij moesten er zelf om lachen zo matig dat het ging Sem struikelde zelfs over zijn eigen benen. Dan is het wel helemaal geweldig als het tijdens wedstrijd lukt, Owen kreeg de bal na afgeslagen hoekschop en had een perfecte voorzet op Fin die zo zijn 15 doelpunt van het jaar kon binnenkoppen 0-3.

In de rust aangegeven als wij eerste kwartier goed zouden doorkomen er niks meer aan de hand zou zijn. Roel ging eruit was niet helemaal fit meer en Ehab kwam erin.

Wij begonnen geweldig aan de tweede helft en binnen paar minuten was het al 0-4 door dekselse Mees. wat daarna allemaal gebeurde is een compleet raadsel voor iedereen want om de paar minuten vielen aan beiden kanten  doelpunten als appels van de bomen. En bij 4-6 had Adin paar geweldige reddingen zodat wij tegenstander niet helemaal in de wedstrijd lieten terugkomen.  Uiteindelijk winnen met 4-7 door nog twee doelpunten van Owen en een doelpunt van Ehab die sterk inviel.

Voor de toeschouwers was het een geweldige wedstrijd met 11 doelpunten en veel inzet voor de trainers was het billenknijpen wat je had totaal geen controle meer op de wedstrijd.

Als je JO19 traint komt er moment dat jongens volwassen worden en zelf mogen rijden en dan maak je van alles mee. Fin (Max Verstappen) kwam op de A59 langs iedereen gescheurd (ouders betalen bekeuringen) en had Kas als navigator naast zich je zou zeggen dat die jongens als eerste zouden zijn maar op wonderbaarlijk wijze en god weet waar ze allemaal geweest zijn kwamen ze kwartier later dan de rest. Tijmen probeerde op parkeerplaats weg te rijden maar blies de motor bijna op zo veel gas gaf die en de koppelingsplaat moet vervangen worden want schakelen gaat nog niet echt lekker.