tel. 0416-563677

Vandaag thuiswedstrijd op de planning tegen directe concurrent Voab
Voorbereiding en begin van de wedstrijd waren niet best voor WSC
In de ochtend twee ziekmeldingen Ibo en Christiaan waren niet fit genoeg om bij selectie te kunnen zijn. Mees,Quinten en Sven nog steeds geblesseerd

Begin van de wedstrijd was rampzalig voor WSC, Kas moet na 5 minuten gewisseld worden i.v.m. blessure en in 6 minuut scoorde Wouter eigen doelpunt.

Gelukkig konden we bijna in dezelfde minuut gelijkmaker scoren, bij de aftrap had Jop een geweldige bal in de diepte en kon Fin op snelheid langs zijn tegenstander komen en 1-1 koelbloedig binnen schieten.

Binnen kwartier moest ook Wouter gewisseld worden na de botsing met de keeper en Thomas nam zijn plek over. Tussen minuut 10 en 40 waren wij oppermachtig en speelde we erg sterk. Shueeyb, Jop en Owen hadden middenveld helemaal onder controle en bepaalde de tempo van de wedstrijd. Dit leidde in min 20 tot 2-1 na een geweldige steekbal van Ehab kon Jaap heerlijk in langehoek binnen schieten en zijn 12 doelpunt aantekenen.
Vijf minuten was het Shueeyb die goed aan de zijkant doorzetten en overzich goed bewaarde waardoor Fin beheerst 3-1 binnen kon schieten.

Dan hoop je dat we met 3-1 de ruststand gaan halen maar helaas door niet goed in te grijpen en duel op cruciale moment te verliezen kon Voab in 40 min op 3-2 terugkomen.

In de rust aangehaald dat wij beter organisatie achterin moesten hebben en meer rust aan de bal. Tweede helft ging aardig op en neer en waren we gelijk aan onze tegenstander zonder dat we beiden echt gevaarlijk konden worden.

Het was weer Jop die een sterke wedstrijd speelde met een prachtige diepe bal op alweer Fin en die weet wel hoe je doelpunt moet maken. Want Fin nam hem geweldig mee en schoot goed binnen in lange hoek. Met hattrick van vandaag heeft Fin al 18 doelpunten gemaakt en is enorm gretig om nog meer te maken.

Dat denk je het is 4-2 wij kunnen rustig achterover zitten maar als je ons goed kent weet je dat dit niet geval is en minuut later was het alweer 4-3 uit de corner en Voab was weer helemaal terug in de wedstrijd. Het werd zelfs 4-4 uit een penalty en dan denk je het zal toch niet.
Maar zoals vaak afgelopen jaar tonen wij met geweldige wedstrijd instelling en geweldige beleving dat we terug kunnen komen als niemand het verwacht. Net als Feyenoord in de eredivisie. Want in 88 minuut was het Owen die met een snoeiharde afstandsschot eindstand op 5-4 bracht. Zo zuiver geschoten het leek wel een  zwitserse horloge. Er was een orkaan aan vreugde langs de kant en de trainer was al bijna op de middenlijn van vreugde. Helaas kregen hierdoor 5 minuten blessure tijd want het duurde wel erg lang voordat de trainer van het veld was, hij kon namelijk bijna niet meer lopen na zo sprint met zijn goddelijke lichaam.
Publiek was vandaag grote winnaar want ze hebben kunnen genieten van een geweldige pot voetbal.

Ik wil nog Jop in zonnetje zetten want hij heeft echt een geweldige wedstrijd gespeeld. Sinds Jop vaste verkering heeft  is Jop stuk rustiger en serieuzer geworden en dat kan je wel aan zijn spel zien. Niet iedereen is blij met zijn vaste verkering trouwens want paar dames in de kantine vinden dit niet echt leuk.  😉