5961NJ
HORST
tel. 077-3983302

WSC JO19-1 komt goed weg met een gelijkspel tegen Wittenhorst
Voorbereiding was niet optimaal voor deze wedstrijd met veel blessures en afwezigen Kas, Quinten en Sven geblesseerd, Jop geschorst en Roel schoolverplichtingen   Jaap en Mees waren hele week ziek en konden niet in de basis starten.
Wij begonnen heel erg sterk en Fin had binnen minuut kunnen scoren. In de eerste 10 minuten  kregen we 3 100% kansen en bij  kans 4 was het wel raak  Ibo had een mooie actie en met een afgemeten voorzet op Fin die de bal vakkundig aannam en beheerst binnenschoot  0-1
Daarna waren we heel erg slordig in alles en kregen totaal geen vat op onze tegenstander die verdient 2-1 kwamen in de eerste helft.
In de rust twee wissels: Thomas en Mozes eruit en Jaap en Mees erin
Na de rust probeerde we meer energie in de wedstrijd te leggen maar wat we ook probeerde het wilde maar niet lukken en simpelste dingen gingen mis bij iedereen. Zelfs Owen die  alles altijd zo makkelijk laat lijken kwam niet in de wedstrijd.
Het leek fout te gaan en onze tweede verliespartij zou een feit zijn maar in de 82 min was het Fin die goed doorzet in de zestien en waarbij iedereen dacht dat scheidsrechter floot voor overtreding van Fin kregen we een penalty tot ieders verbazing. Zoals altijd schiet Fin penaltys koelbloedig binnen en eindstand was bepaald op 2-2
Zelf heb ik geen goed voorbeeld gegeven langs de kant door heel fel te reageren op de grensrechter van de tegenpartij en geel kaart was dan ook zeer terecht.
Wij zijn allemaal heel erg teleurgesteld in de resultaat en manier hoe het gegaan is. Meest teleurgesteld was ik in mijn eigen gedrag langs de kant en de negatieve coaching tot gevolg. Als jeugdtrainer heb je een voorbeeldfunctie naar je spelers en tegenstander toe. Hierin heb ik volledig gefaald afgelopen zaterdag en schaam ik me voor mijn gedrag.