WSC JO15-2 speelt een doelpuntrijke wedstrijd.

Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Om 11.00 start te wedstrijd tegen Berkdijk, het weer zit mee, in de eerste minuten komt er gelijk een aanval van Berkdijk en Roel weet de bal tegen te houden .
Wsc pakt de bal en begint gelijk druk te zetten waarop het eerste doelpunt valt door Luka Kalazic op aangeven van Finn Vergouwe.
Geen enkele minuten later wordt er weer gescoord door Daan 2-0 voor wsc, assist voor Fabian.
Wsc laat de bal niet los waarbij Wes binnen 1 minuur de 3-0 scoort door een assist van Temesgan.
De tegenparty komt er niet doorheen, WSC behoudt de bal waarbij Finn Vergouwe 4-0 scoort met opnieuw een assist van Fabian.
Door goed samenspel van de jongens krijgt Temesgan de bal en scoort 5-0 met de 3e assist van Fabian.
De tegenparty krijgt een kans om erdoor te komen maar de aanval weet Roel tegen te houden.
Door goed te communiceren naar elkaar houdt WSC veel balbezit.
Berkdijk weet toch een kansje te pakken en schiet op de goal, Roel weet de bal te vangen. WSC blijft goed samen spelen en komen zo door de verdediging van Berkdijk. Temesgan scoort de 6-0 op aangeven van Luka.
WSC krijgt nog wat kansen maar missen de scherpte om door te gaan met scoren.
15 minuten later is het wel raak Luka Kalazic krijgt de bal op de rand van de 16 en scoort 7-0.
Berkdijk blijft ondanks de stand door voetballen en maar door de verdediging van WSC komen lukt niet.
Dan is het rust na een geweldige eerste helft.
2de helft komen ze zelfverzekerd het veld op gelopen .
De wedstrijd start al snel na 5 minuten wordt er een overtreding door de tegenparty gemaakt in de 16, penalty! Dave mag achter de bal gaan staan, Dave knalt de penalty er lekker in. 8-0 voor WSC.
De bal blijft bij WSC Fabian pakt de bal van de tegenstander en maakt zo 9-0.
Dan komt er een corner die genomen wordt door Finn van de Werken krijgt Fabian de bal en scoort 10-0.
WSC blijft de baas op het veld door het geweldige samenspel.
WSC is in aanval waarbij Yassir de bal krijgt toegeworpen en scoort Yassir 11-00.
In de laatste minuten krijgt de tegenpartij een vrije trap wat bijna uitloopt op een eigen goal maar Roel weet hem net op het nippertje tegen te houden enkele minuten later gaat de fluit, het is afgelopen.
De jongens hebben deze wedstrijd super samengespeeld op naar de volgende wedstrijd.