Na al het carnaval geweld en een weekje voorjaarsvakantie,

stond de derby tegen Baardwijk op het programma.

De mannen hadden deze week maar 1 x getraind.

Maar hadden er wel veel zin in.

Nadat de scheidsrechter aan Darije Kalezic’ ,onze grensrechter van vandaag, had gevraagd of hij wist hoe buitenspel werkte.

En zijn antwoord was dat hij het wel eens op tv had gezien, kon de wedstrijd beginnen.

WSC ging goed van start en er stond vanaf de eerste seconde druk op Baardwijk.

Hierdoor kwam Fabian in de 3de minuut al in een positie om te scoren.

Maar schoot links naast de goal.

3 minuten later dus de 6de minuut werd er goed gecombineerd aan de rechter kant.

En Tess speelde zichzelf hierdoor vrij en scoorde de 0-1.

WSC blijft druk houden en er wordt eigenlijk alleen op de kant van Baardwijk gevoetbald.

In de 12de minuut schiet Finn v.d. werken de bal onderkant lat.

Volgens vele was de bal over de lijn geweest maar de scheidsrechter wilde er niet aan geloven.

Een minuut later gaat Hamza de zestien meter in en word met een beenveeg naar de grond gewerkt.

De scheids fluit voor een penalty die Dave rechts naast de keeper erin schuift 0-2

In de 18de min gaat Hamza nog alleen er vandoor maar red het niet om goed af te ronden.

De minuten daarna worden wat rommelig van de kant van WSC uit.

En Baardwijk komt iets meer aan voetballen toe.

Dit resulteerde in de 33ste min ook in een goal voor Baardwijk waar de links buiten wel heel makkelijk langs Daan en Dave mag glippen en de 1-2 binnen kan schuiven.

Na de thee begon WSC zich weer een beetje te herpakken en werd er meer gevoetbald.

Na 3 min kon Tess na een rommelige bal in de 16 de 1-3 binnen schieten.

4 minuten later is Tess ook verantwoordelijk voor de 1-4 met een schot van 12 meter.

In de 10de min krijgt Baardwijk een vrije trap die direct genomen word en het wordt 2-4.

5 minuten later komt er een uitbraak van WSC aan de linker kant en kan Luka Kalazic’ de 2-5 binnen lopen.

Vanaf dit moment is er van Baardwijk zijde totaal geen tegendruk meer.