5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

WSC 2 kan thuiswedstrijden maar niet winnen
Na twee ruime overwinningen in een uitwedstrijd  en twee nederlagen thuis, stond ons weer een thuiswedstrijd te wachten.
Hele week is er goed getraind en beleving en inzet waren top, dus alle vooruitzichten waren goed om uiteindelijk de eerste thuisoverwinning te pakken.
We begonnen prima aan de wedstrijd, waren geduldig en lieten de tegenstander fouten maken, alleen zelf waren we niet goed aan de bal en maakten constant de verkeerde keuzes waardoor we niet echt gevaarlijk konden worden. Verdedigend stond het prima en we gaven geen kans aan de tegenstander. De laatste 10 minuten kwamen we steeds makkelijker doorheen en speelden we echt aardig en dat werd ook beloond. Mats kwam aan de linkerkant goed door en met een prima actie stelde Ishak in stelling en die schoot via de keeper 1-0 binnen.

In de rust aangegeven dat we eerste gedeelte echt slordig waren en dat het aan de bal echt beter moest, wilde we de overwinning veilig stellen.
Wat in de tweede helft allemaal is gebeurd is te veel om op te schrijven en dat zorgde ervoor dat we uiteindelijk met 1-2 de boot in gingen en weer een thuiswedstrijd niet konden winnen.

Dit blijft een terugkerend probleem dat wij met z'n allen, spelers en staf niet leren van onze fouten en wedstrijden op een schandalige manier weggeven.

Dit moet echt snel gaan veranderen en wij moeten met z'n allen in de spiegel kijken en ons afvragen wat we aan het doen zijn.  Dit kan niet zo verder