4873DA
ETTEN-LEUR
tel. 076-5015181

WSC 2 zet goede reeks voort tegen Internos met een ruime overwinning
Jij hebt af en toe van die wedstrijden waar je denkt waren ze maar afgelopen en afgelopen zaterdag was er zo eentje. Op een heel slecht veld waar voetballen bijna onmogelijk was en een matige tegenstander was alleen nog de vraag met hoeveel zouden  we winnen.

Binnen 20 minuten was het al 0-3 door Tijn, Pieter en Alex en had al veel moeten en kunnen zijn. Tweede helft hetzelfde beeld, tegenstander onmachtig en wij kans na kans met uiteindelijk nog 3 doelpunten erbij van Belmin, Mickey en Mats was de eindzege bereikt 0-6.
Onze keeper Bart had tijd om krant uit te lezen en Candy Crush uit te spelen en twee voorzetten uit de lucht te plukken.

Voorbereiding was niet optimaal  want onze aanvoerder Tim moest tijdens de warming-up al afhaken met liesklachten. Wat bleek later het geval te zijn, zijn vriendin Noor woont in de buurt van Etten-Leur en Tim wilde z.s.m. naar haar toe. Vreemd is dat hij al van tevoren liesklachten kreeg, meestal krijgt hij ze na bezoek maar ik dwaal af.

Omdat we na de carnaval paar lastige wedstrijden krijgen en wij vaak complimenten krijgen voor onze spel willen we ons verder ontwikkelen en daarom hebben we Koen naar Duitsland gestuurd voor een spoedcursus op resultaat spelen. Ik heb al met Koen contact gehad of die al iets geleerd had. Kreeg gelijk wat tips van hem die we komende tijd kunnen gebruiken.
Viererkette,Teamgeist,Schwalbe,Nachspielzeit,Ausscheiden.