Esscheweg 3
5271NB
SINT-MICHIELSGESTEL
tel. 073-5512616

WSC 2 heeft een moeilijke uitwedstrijd winnend afgesloten door 2-3 te winnen van SCG'18
Vandaag nummer 3 tegen 4 en bij winst zouden we SCG op ruime afstand zetten en zijn ze uitgeschakeld voor de bovenste plekken.

Zoals altijd een korte bespreking waarop je hoopt dat alles duidelijk en dat je het goed weet over te brengen. Dit bleek in het eerste gedeelte van de eerste helft helaas niet zo.
Manier van druk zetten en waar pakte niet goed uit waardoor we aan het zoeken waren. Waarbij de tegenstander heel fysiek speelde met veel lange ballen en veel strijd.

Met wat aanwijzingen van de zijkant en in het veld kregen we druk zetten beter onder controle en het was  Belmin die de keeper in de fout dwong en bal afpakte en zo 0-1 binnen kon schuiven.  Met spaarzame uitbraken probeerde tegenstander kansen te creëren en uit een standaardsituatie kwamen ze op 1-1.

In 30e minuut kreeg de tegenstander een rode kaart na een stevige overtreding.  Je zou denken dat 10 man makkelijker voetballen maar dit bleek niet het geval en ruststand was 1-1

Ondanks 1-1 tussenstand was dit onze slechtste helft van het seizoen. In de rust was de trainer zijn emoties niet de baas wat leidde tot een woede-uitbarsting. Dit had totaal geen zin en werkt maar averechts. Als trainer heb je een voorbeeldfunctie en moet je ervoor zorgen dat je voor de wedstrijd en in de rust je team goed voorbereid en duidelijk probeert te zijn.

Na de rust was het een stuk beter en dankzij Mats en Max hebben we belangrijke 3 punten binnen gehaald en door het verlies van Trinitas is de achterstand nog maar 4 punten. Het worden dus nog spannende weken voor WSC 2

Ondanks de winst en gunstige uitslag op een ander veld blijft het voor mij een treurige zaterdag door wat in de rust gebeurd is. Ik vind dat spelers in de spiegel moeten kijken als ze iets niet goed gedaan hebben maar dit geldt natuurlijk ook voor de  trainer. Afgelopen zaterdag heb ik als trainer gefaald en mijn team in steek gelaten.