5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

WSC 2 wint voor de vierde keer achter elkaar.
Al hele week was er goed en scherp getraind en iedereen keek ernaar uit om tegen Desk te spelen. Helaas konden er ook paar jongens niet bij de selectie zitten omdat we grote aantallen hebben binnen onze selectie.   We begonnen heel erg goed aan de wedstrijd en binnen een kwartier kwamen we op 2-0 voorsprong door Belmin en een geweldige stift van Isahak. Isahak speelde een weergaloze  wedstrijd en was niet te houden vandaag. Helaas in minuut 20 kregen we doelpunt tegen via een standaardsituatie, maar de kracht van vandaag was dat we heel snel iets konden terugdoen  Want minuut later was het weer Belmin met een droge kanl die de tussenstand op 3-1 bracht. Op dat moment hoop je dat het zo blijft tot de rust. Maar helaas weer uit een standaardsituatie kwam Desk terug tot 3-2 Maar paar minuten later was het weer Isahak die een mooie aanval afrondde met een prima schuiver en ruststand op 4-2 bracht.
In de rust afgesproken dat het heel belangrijk wordt op eerste kwartier door te komen en niks weg te geven, want we gingen ervan uit dat Desk feller uit de kleedkamer zou komen. Tot 70e minuut lukte het ons aardig om geen kansen weg te geven en we kwamen niet echt in de problemen, zelf creëerden we ook niet echt veel. Tot dat eruit niks Desk op 4-3 kwam door weer een standaardsituatie. Op de bank dachten we, het zal toch niet zo zijn dat we dit weg gaan geven. Maar zoals hele wedstrijd beleven we niet bij pakken zitten maar gingen juist meer gas geven en het was Mickey die slim de bal onderschepte en met een heerlijke lob 5-3 op scorebord zetten.Twee minuten later was het Jop die net over de middellijn aan de linkerkant met een geweldige pegel keeper verschalkte en eindscore op 6-3 zette.
Jongens van WSC 2 hebben nu 4 wedstrijden achter elkaar gewonnen en zijn bezig met een mooie reeks. Het is leuk om met deze jongens bezig te zijn en te zien hoe ze er voor gaan en steeds beter gaan voetballen. Buiten het veld is het een hechte groep maar binnen de lijnen zijn het strijders die alles geven en samen alles aan doen om wedstrijden te winnen.
Het is altijd een teleurstelling als spelers vanuit 1e elftal met 2e mee moeten doen maar vandaag hebben Niek en Jop laten zien hoe je met zo teleurstelling omgaat en hebben een geweldige pot neergezet.

Meestal ben ik van een grap en een dolletje in mij verslagen maar vandaag wil ik echt even kwijt dat wij als staf enorm trots zijn op deze groep. Wij zijn er voor elkaar in goede tijden maar ook als het minder gaat. Na de wedstrijd hebben we een klein feestje gebouwd en het leuke hiervan is dat er tijdens wedstrijd hard tegen hard is maar na de wedstrijd jongens van WSC en Desk samen een biertje drinken en lol met elkaar hebben.

Kleine minpunt van vandaag is dat onze twee toppers uit de kantine  Femme en Femke een belofde gedaan hebben als wij de wedstrijd zouden winnen maar na de wedstrijd dit weigerde. Wat het was laat ik even in midden en nu is het aan hen om te kijken wat ze hiermee gaan doen.