Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

WSC 2 blijft maar winnen en sluit eerste helft van de competitie op de 3e plek Vandaag tegen SCO 2 die in de middenmoot staan en 5 punten minder hebben dan wij. Hele week is er goed getraind en vol vertrouwen gingen we deze wedstrijd in. Nog een keer alles doen om punten in Waalwijk te behouden.
We begonnen scherp aan de wedstrijd en lieten tegenstander niet van hun helft afkomen. In minuut 10 was het Mounir die in korte hoek binnen schoot en 10 minuten later was Belmin die score verdubbelde met een prima team goal. Het leek wel dat Barça in goede jaren een snelle combinatie doormidden en goed afwerken. Belmin is laatste tijd goed scherp en dit komt omdat Belmin pas getrouwd is en sindsdien schit die alles raak, nadeel is dat zijn vrouw ook goed kan koken en Belmin veel kan eten.
Na minuut of 25 werden we slordig en maakte veel fouten keuzes maar bleven goed verdedigen want toen het nog 1-0 was had Sven een prima redding waardoor we in de wedstrijd bleven. Net voor rust was het DJ Mats die 3-0 hard binnenschoot. Dit was ook gelijk de ruststand. In de rust puntjes op de i maar ook complimenten voor de eerste helft.
Na de rust zijn we alleen maar beter gaan voetballen en het was weer Mounir die in 50 minuut 4-0 hard binnenschoot na een mooi ingestudeerde corner.  We gaven werkelijk niks weg en konden in de laatste 10 minuten nog twee keer scoren door Mats en Tijn.
Alex had het ook weer eens op zijn heupen en had twee afstandschoten met een punter, eerste kon keeper lachend oppakken en tweede was zo ver over dat wij nog steeds bal aan het zoeken zijn.  Alex had wel een assist met zijn hoofd en wordt nu ook Alex punthoofd genoemd
Na de wedstrijd werd de overwinning goed gevierd in de kantine. Zoals bekend hebben we een groot muziektalent in onze groep  DJ Mats en die had later op de avond zijn eerste optreden in Tilburg. Bijna alle jongens gingen hier naar toe maar er waren ook paar die geen toestemming kregen van de thuisfront. Sam is meerdere uren bezig geweest om Liza te overtuigen dat hij  ook mocht gaan en er werden ook opmerkingen gemaakt, ik ga toch want ik ben de baas. Ik kan jullie vertellen dat Sam maar ik ook niet zijn geweest want wij hebben de broek aan maar zij bepalen de kleur.
Dinsdag 12-12 hebben we om 20:00 uur nog een bekerwedstrijd uit bij OJC Rosmalen, als je tijd hebt en een leuk pot voetbal zien dan ben je van harte welkom.