VUGHT
tel. 073-6570400

WSC 2  heeft weer eens gewonnen en wel met 0-11
Na twee ruime nederlagen moesten we vandaag uit naar Vught om tegen Zwaluw 2 te spelen.
Opdracht was duidelijk overwinning was de enige wat vandaag telde, en dat hebben we gedaan om op een weergaloze manier en met een ruime overwinning met maar liefst 0-11
Van onze trouwe lezers en volgers kreeg ik regelmatig opmerking dat het niet over voetballen ging maar meer om randzaken, dus heb ik vandaag besloten om meer over voetballen te vertellen.

Vandaag gingen we in 1:4:3:3 formatie spelen met punt naar voren en i.p.v. druk zette zouden we meer inzakken en veld compact houden, hier is natuurlijk heel week op getraind en met verschillende beelden hebben we jongens proberen te laten zien hoe het er moest zien.
In 4e minuut was het Mats die de bal met zijn linkervoet in een keer stil legde en met zijn  rechter voet een punt gaven voorzet had op Ishak die de 0-1 keihard binnenkopte
4 minuten was het Job met een van zijn vele dribbels Mats met een geweldige steekbal alleen voor de keeper zetten en Mats schoof 0-2 binnen
2 minuten later was het Jaap die eigen versierde penalty binnen mocht schieten en score op 0-3 bracht en zo ging het 90 minuten lang bla bla bla

Vandaag hadden we twee gastspelers en zoals bekend is het niet makkelijk  om bij ons te spelen want het niveau ligt hoog en er wordt veel van je verwacht. Stan had hier behoorlijk last van en zijn benen stonden zwaar onder spanning dat we hem in de rust moesten wisselen om blessures te voorkomen. Ook anders gastspeler Joris moest in de rust gewisseld worden maar dat had andere reden. Joris dacht namelijk dat wij in onze uittenue speelden, wat hij  gaf alle ballen aan de tegenstander. Joris was behoorlijk ontdaan van zijn eigen spel en was enorm teleurgesteld in zichzelf dat die na de wedstrijd gelijk naar huis ging.

Onze Tim was deze keer positief in het nieuws want met zijn 3 doelpunten was Tim vandaag de grote man en speelde heel erg sterk, ondanks zijn goede optreden was Tim enorm teleurgesteld na de wedstrijd want zijn grote liefde Noor was er niet bij vandaag om Tim te zien schitteren. Tim moest ook opgevangen worden na de wedstrijd door zijn ouders en zijn zusje. Uiteindelijk is Tim goed opgevangen door het team en wij hebben hem kenbaar gemaakt
dat wij altijd voor hem zijn en dat die volgende keer ons naar Parijs mee moet nemen.

Verhaal uit kleedkamer 5 van WSC 2:
Er zijn heel veel jongens die er veel voor over hebben om bij ons te mogen spelen, zo ook Job want Job heeft een verhaal verzonnen dat hij naar Rotterdam gaat verhuizen en niet twee keer kan trainen in Waalwijk en dat hij hierdoor bij WSC 2 moest gaan spelen. Mooiste van dit is dat Job helemaal niet gaat verhuizen naar Rotterdam en heeft tot nu toe alle trainingen en wedstrijden gespeeld.

Zonder alle gekkigheid wij zijn enorm trots op jullie en hebben genoten vandaag van jullie allemaal