tel. 013-5300319

Zaterdag 17:00 aftrap in Goirle tegen Voab 2
Op een keiharde kunstgrasveld en op een vreemde aanvangstijd moesten onze toppers van WSC punten proberen binnen te halen.

Door vele afwezigen om verschillende redenen vandaag maar een wisselspeler en een jeugdspeler die later aan zou sluiten. Tijmen Roelofsen jij bent een topper, bedankt voor je hulp.

Wij begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten binnen een kwartier al op voorsprong te komen door een prachtig afstandsschot van Belmin.  Daarna ging het gelijk op en het was van beide kanten rommelig. In minuut 36 kregen we een makkelijk gegeven strafschop die Koen binnenschoot en de tussenstand op 0-2 zette. Helaas weet je ook als er iets aan andere kant gebeurt in de 16 dat je hem ook tegen gaat krijgen en dit gebeurde helaas ook want net voor rust krijgt Voab ook een makkelijke strafschop en komen ze terug in de wedstrijd 1-2

Na de rust begonnen we weer scherp  en binnen twee minuten was het Tijn die een  afgemeten voorzet van Tim goed binnenkopte en 1-3 op scorebord zette. Tijn was twee weken op vakantie in Mexico en dit heeft hem goed gedaan want goed bruin en uitgerust is Tijn scoren niet verleerd. In het begin was het nog even zoeken  want Tijn dacht nog op vakantie te zijn, want hij lag meer op de grond dan dat die stond en was in het spaans aan het roepen  (corona beer please).

Voab wist nog op 2-3 te komen maar door goed te verdedigen en goed keeperswerk gaven we niks meer weg en 3 punten waren binnen.

Onze geblesseerde spelers vonden 17:00 schijnbaar laat want op Kas na hebben we ze niet gezien. Iets met teamsport en teamplayer.

Vandaag was het ook de laatste wedstrijd voor Koen en Roel want die gaan voor een tijd naar het buitenland. Jongens genieten ervan en maak mooie herinneringen. Wij hebben afgelopen seizoen genoten van jullie inzet en beleving. Wij gaan jullie missen en Roel hopelijk ga je veel slippers dragen (iets met een steentje in je schoen)