tel. 0416-273938

Vandaag op de programma Desk 2 tegen WSC 2

De klassieker, El Clasico, Derby der lage landen, enz
Wij begonnen de voorbereiding met een heerlijke lunch aangeboden door WSC en met veel liefde geregeld door Wendy en Femke
Daarna de verre rit naar Kaatsheuvel waar paar de fiets pakte dan weet je dus ook wat er na de wedstrijd gaat gebeuren.

Omdat wij het zo goed doen in de competitie stonden er vandaag genoeg hoofdtrainers langs de kant om naar onze sterren te kijken en ze proberen over te halen om naar hun club te gaan
Wat bleek naar de wedstijd Tijn ging ze zelf bellen om te zeggen dat ze niet meer hoeven te komen.

Het is een bijzonder wedstrijden want iedereen kent elkaar en iedereen kijkt er naar uit om deze wedstrijd te spelen
We hadden ook een bijzonder scheidsrechter want in de kleedkamer tegenover ons hoorde geschreeuw wat blijkt vrouw van de scheids had zijn tas niet goed ingepakt  en hij had geen sokken bij
Gelukkig hadden wij nog een paar over die hij aan mocht. Terwijl alle spelers op het veld stonden kwam de beste man naar buiten en na een toespraak van enkele minuten begonnen we uiteindelijk aan de wedstrijd.

Vandaag deed Mees weer eens een keer met ons mee na een blessure en als je Mees erbij is weet je zeker dat er veel meiden komen kijken. En dat was vandaag niet anders. wat die meiden niet weten dat Mees al een tijdje gelukkig is met Pien en dat zij altijd erbij is om Mees in de gaten te houden. Vandaag dus ook en Mees heeft zich keurig gedragen voor en na de wedstrijd. Want Mees wat in de kleedkamer gebeurt blijft in de kleedkamer.

We begonnen aardig aan de wedstrijd en hadden duidelijk overwicht helaas moesten we Belmin vervangen i.v.m. een blessure en Tristan kwam hem vervangen
In de 24 minuut was het Mickey die de bal onderschepte en gelijk schoot en daarmee de keeper verasten en ons op 0-1 zette.
In de loop van eerste helft kregen we nog paar aardige kansen via Mees maar die gingen helaas niet in waardoor we gingen rusten met 1-1 ruststand

In de rust bleek dat er paar jongens aardig doorheen zaten en kleine pijntjes hadden maar ten kosten van alles door wilde gaan. Sam Maton is hier een voorbeeld van want Sam heeft een blessure aan zijn enkel en was eigenlijk  niet inzetbaar
maar Sam geeft nooit op en gaat altijd voorop in de strijd en meet veel pijn heeft Sam wedstrijd uitgespeeld.

Na de rust kwam Desk goed uit de kleedkamer en kwam snel op 1-1. Daarna ging het gelijk op waarbij Desk beste kans op 2-1 had maar door goed te verdedigen hebben we uiteindelijk een punt weten uit te slepen
Rens zei na de wedstrijd als je hem niet kan winnen moet je hem zeker niet verliezen. Door dit resultaat blijven wij op plek 2 en met nog twee wedstrijden kunnen we ons richten op de nacompetitie  voor de promotie.

Na de wedstrijd bleef het  nog lang onrustig in de kantine met sterke verhalen en veel plezier. Een iemand heeft zich weer misdragen om foto's van trainer te maken terwijl die lekker van zijn frietje genoot maar ook dat werd snel vergeven.