Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Na 3 thuisnederlagen won WSC 2 haar eerste thuiswedstrijd tegen NEO´25 Zoals elke thuiswedstrijd beginnen we goed en creëren we voldoende kansen maar belonen ons niet. Dan weet je dat de tegenstander aan andere kant kans die ze krijgen gelijk maken en nu was het niet anders want binnen 5 minuten scoorde Neo twee maalNiemand begreep en kon het geloven dat wij achter stonden maar gelukkig konden we net nog voor rust iets terug doen door een afstandsschot van Mounir Rust 1-2 en in de rust vielen wat harde woorden tegen elkaar en de trainer was behoorlijk over de zeik, dat kost wel wat bidons want die vlogen alle kanten op.Tijdens de rust 3 wissels en een geweldig begin want in 10 minuten tijd maakte we 3 doelpunten Daarna ging het snel en konden we uiteindelijk uitlopen naar 6-2 overwinning Na de wedstrijd gingen sommige naar Den Bosch om 11-11 te vieren, andere bleven bij wsc om het eerste aan te moedigen onder het genot van een drankje.Anderen gingen met hun vriendin weekendje weg, deze keer wel na de wedstrijd. En we hebben Sven die was dit weekend niet beschikbaar omdat hij een weekendje weg was met zijn geliefdeWij weten allemaal dat Sven een puur sang  levensgenieter is en op het programma stond dit weekend niet alleen een bezoek aan bierbrouwerij maar ook aan Mora fabriek. Zoals afgesproken, heb ik net een paar pakken mogen ontvangen vanuit Mora. Ik had niet verwacht dat onze wedstrijdverslagen zoveel gelezen zouden worden en ik werd vaak aangesproken om bepaalde jongens in verslag te benoemen. Afgelopen donderdag kwam Femke met verhalen over haar broer en of ik die even in het verslag wilde vermelden. Zoals altijd bescherm ik mijn spelers en zou zoiets nooit doen. We gaan deze week wel op zoek naar wat verhalen over Femke en komen later hierop terug. Bijzonder aan het wedstrijd van vandaag was dat onze geblesseerde Sam opdracht kreeg van de scheidsrechter op wat filmpjes te maken van scheidsrechter voor zijn vervolgopleiding en mocht Sam op de bak plaats nemen Dit bleek achteraf geen goed idee want Sam blijkt een groot bemoeial te zijn, hij had commentaar op alles en iedereen en niemand kon iets goed doen in ogen van Sam, na de wedstrijd probeerde Sam het met Jack Daniels goed te maken maar dat hielp niet.