Sportlaan 22
5062JK
OISTERWIJK
tel. 0654666682

Trinitas tegen WSC vandaag op de programma, nummer  1 tegen nummer 2 Onze opdracht was duidelijk: winst was noodzakelijk om de voorsprong te verkleinen van 7 punten naar 4.  Bij een verliespartij is het kampioenschap ver weg.
Wij begonnen dan ook heel erg scherp aan de wedstrijd en binnen 5 minuten kwamen we op voorsprong door een geplaatst schot van Jop. Daarna kregen we nog een paar mogelijkheden op 0-2 die we helaas niet benutten.

Spelbeeld was duidelijk wij aan de bal en veel in de aanval en tegenstander loert op de counter In de 15e minuut  was het een geweldige 1-1 want een speler van Trinitas schoot van eigen helft zo over Sven heen. Wat ik hierna heel erg knap van Sven vond dat hij zich snel over dit heen zetten en daarna een prima wedstrijd speelde.
In de 30e minuut was het weer Jop meet een prima schot die ons op verdiende 1-2 zetten Dit konden we tot de rust vasthouden en met voorsprong de kleedkamers opzochten

Helaas moesten we twee keer gedwongen wisselen want Sander (niet lekker) en Mickey Knie konden niet meer verder.
Na de rust andere speelbeeld wij meer terug naar achter en tegenstander meer optinutisch met de lange bal. Onze achterhoede met Pieter, Sam, Tim en Roel stond als een huis en gaf bijna niks weg met heel veel inzet en beleving. Dit zag onze publiek ook en gingen ons steeds meer steunen om winst binnen te halen.
Helaas met de verschillende uitbraken konden we niet de genadeklap uitgeven omdat we niet het overzicht hielden en vaak de verkeerde keuzes maakten.Dan weet je dat de tegenstander maar een kans nodig heeft om te scoren en dat gebeurde helaas in de blessuretijd, na een te korte terugspeelbal kon Trinitas 2-2 maken en paar minuten later was het afgelopen.

Na de wedstrijd zat iedereen gebroken in de kleedkamer en teleurstelling was groot.Maar wij kunnen trots zijn, want we spelen week in week uit prima voetbal met veel inzet en passie, daar kunnen andere elftallen voorbeeld aan nemen.
Ik ben ieder geval heel erg trots op jullie en geniet ervan om trainer van jullie te mogen zijn.