5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

WSC 2 wint weer met ruime cijfers en passeert magische grens van 100 doelpunten

Omdat we zaterdag niet voldoende man hadden en RFC  mee wilde werken om wedstrijd te verplaatsen.  Speelde we dinsdagavond een avondwedstrijd, Rens zegt altijd dat wij avondwedstrijden nooit verliezen en hij had gelijk want wij wonnen vrij gemakkelijk van RFC 2 met 8-1
Tijdens de bespreking viel ons op dat Pieter enorm bruin was, wat blijkt nu Pieter is onder zonnebank in slaap gevallen en wat langer is blijven liggen. Pieter werkt de laatste tijd zo hard en veel dat hij blij was dat die even kon gaan liggen.

Omdat onze verzorger helaas niet bij kon zijn ging Stan ging zelf tapen en dit was achteraf geen succes want Stan moest in de rust tape afknippen omdat hij geen gevoel meer in zijn voet had. Wij denken dat het iets anders was, Stan heeft allang niet gespeeld en is zijn gevoel kwijt.
De wedstrijd was eentonig met veel kansen voor ons en verdedigend stond het weer prima, het duurde alleen wat lang voordat we op 1-0 kwamen maar daarna ging het hard. Doelpunten vielen snel achter elkaar en binnen kwartier maakten we er 4, dit was tevens de ruststand. Na de rust gingen we vrolijk door en maakten we er nog 4. Helaas door niet opletten kon RFC een tegendoelpunt maken.

Door de ruime overwinning hebben we meer dan 100 doelpunten gemaakt. Onze doelsaldo is op dit moment 103 voor 27 tegen dus +76Dit is enorm knap en bijzonder wat we tot nu toe hebben laten zien.
Vanavond nog een bijzonder moment want Bram maakte na een lange blessureleed zijn opwachting en heeft weer 30 minuten kunnen voetballen. Het was leuk om Bram te zien spelen en wij zijn blij met zijn terugkomst

Stan, Bram, Pjotr, Joris en Mats bedankt voor jullie hulp, jullie hebben lekker gespeeld en zijn enorme toegevoegde waarde voor ons.