WSC JO13-1 STERK VAN START IN COMPETITIE

Sportstraat 17
4708AP
ROOSENDAAL
tel. (0165) 540882

WSC JO13-1 is sterk aan de competitie begonnen met 3 overwinningen en 1 verliespartij

Met bijna een compleet nieuw team inclusief nieuwe trainer Roel was het in begin aan het elkaar wennen en op elkaar inspelen . De jongens beginnen steeds meer te begrijpen wat hun posities zijn en hoe ze die in moeten vullen. Een ding was al vroeg zeker: er zit heel veel voetbal in het team en ze zijn bereid om te leren.

Vandaag was het weer vroeg verzamelen bij WSC want we moesten al om 09:00 spelen in Roosendaal, om 07:10 was het verzamelen en je kon al snel zien dat de jongens er zin in hadden want ze waren vrolijke en opgewekt

Dit kon niet gezegd worden van de ouders want die stonden er niet zo fris bij en een 'goedemorgen' kwam er nog net uit tegen elkaar.

Eenmaal aangekomen in Roosendaal en na een bakje koffie kwam er meer leven in en de kantinepraat kon beginnen. Er werd zelfs bijna een nieuw bestuur gekozen. Jeugdvoorzitter is al gekozen maar dat moet hij maar zelf kenbaar maken aan de rest, wij zijn ieder geval voor.

Na de instructies van Roel konden jongens naar buiten en zich klaar maken voor de wedstrijd, en ze begonnen zeer goed want binnen enkele minuten hadden we paar kansen en het was wachten op de 0-1. Die kwam in de 5 minuut, het was Kif die goed doorkwam en prima voorzet op Luca had en die schoot 0-1 binnen. De tegenstander had het moeilijk en kon het tempo niet bijbenen waardoor we in de eerste helft naar 0-4 konden uitlopen door 3 doelpunten van Kif.

In de rust heeft onze trainer aan wat er nog beter kan en heeft hij complimenten voor de eerste helft. Tweede helft was minder van onze kant,  maar ondanks dat creëerden we voldoende kansen en wisten nog een keer te scoren door Kif  We gaven zelf niet veel kansen weg en paar keer dat ze wel doorheen kwamen was Jari heel erg attent en met paar prachtige reddingen kon die tegendoelpunt voorkomen.

Meegereisde ouders genoten van de wedstrijden en waren positief over de beleving en inzet van jongens. Er zijn natuurlijk altijd wat verbeterpunten, maar daar gaan we deze week weer aan werken.

Komende weekend zijn we vrij maar gaan wel gezamenlijk naar RKC kijken en de jongens steunen die latje mogen schieten voor  Zappsport