Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Vandaag kwam nummer 1 TSC naar Waalwijk om tegen onze toppers aan te treden. WSC JO13-1 is al weken prima aan het spelen en resultaten zijn goed waardoor we op plek 2 staan. Op papier dus echt een topper vandaag op programma

Onze sportpark was uitverkocht en supporters moesten met dranghekken naar veld B begeleid worden. De sfeer zat er goed in en er waren zelf profspelers aan het kijken en aan het genieten van onze wedstrijd. Etienne Vaessen was WSC aan het aanmoedigen en Mats Seuntjens was TSC aan het aanmoedigen. Alle scouts uit omstreken waren ook aanwezig en wat waren ze druk aan het noteren zeg. WSC had zelfs een  komiek ingehuurd voor wat sfeer langs de kant maar die had zijn grappen in eerste helft al gebruikt en is de tweede helft meer bij het uit publiek gaan staan maar die konden zijn grappen niet waarderen

Eerste helft ging aardig op en neer met wat meer kansen voor WSC maar die werden niet afgemaakt waardoor het 0-0 stond bij de rust. Na de rust hetzelfde beeld maar nu meer kansen voor beide elftallen.  Tijdens het opbouwen van achteruit ging het mis voor WSC en TSC kon het gelijk afstraffen en het werd 0-1.

Een van de kenmerken van dit team is dat ze nooit opgeven en altijd blijven gaan, want de kopjes gingen niet omlaag, er werd zelfs nog harder gelopen om ballen in te houden.

Uit een vrije trap van de zijkant was het Benjamin die een prima voorzet op Kif had en die maakte met een intikker 1-1. Uiteindelijk gingen beide elftallen voor de overwinning maar het bleef bij 1-1 en dat was ook een terechte uitslag.

Als trainer, leider, ouder, opa, oma ga je zaterdag naar het voetbal kijken om je kind of kleinzoon / dochter  aan te moedigen en een leuke wedstrijd te zien. Afgelopen zaterdag hebben WSC JO13-1 en TSC JO13-1 voorbeeld gegeven hoe het moet en waar het allemaal om draait: lekker voetballen, sportief zijn maar vooral genieten van het spelletje waar je dol op bent.